Reizen op maat

Het zien van onze pakketreizen heeft u misschien geïnspireerd, maar uw vakantiebestemming zit er niet bij, u wilt liever met partner, gezin of vriend(en) een van de pakketreizen maken of in een andere periode dan bij de pakketreis vermeld staat. Kortom het past niet (helemaal) bij uw  vakantiewens.

Wat kunt u nu doen?

Als de reis wel bij onze pakketreizen staat, maar niet helemaal aan uw wensen voldoet, dan kunt u op onze website middels het boekingsformulier bij de desbetreffende reis, de reis in een offerte aanvragen. Op het boekingsformulier kunt u dan aangeven, dat u de reis wilt maar op  welke andere wijze (privé, andere datum, etc.).

U kunt ook een offerte aanvragen voor een totaal andere vakantie of reis. Daarvoor kunt u onderstaand formulier invullen, telefonisch contact met ons opnemen of ons mailen. 

Wij maken dan van uw wensen een mooie offerte. Indien het wenselijk komen wij ook graag even langs om e.e.a. te bespreken.

U roept wat uw wens is en wij gaan er vol enthousiasme mee aan de slag.

Uw vakantiewens is onze uitdaging!

Waar wil u heen?

Soort reis?

Eigen vervoerVervoer geregeld door onsVliegreisCruiseRondreis

Accommodatie?

VakantiewoningAppartementHotelGroepsaccommadatieBed & BreakfastPensionCamping

Op basis van

LogiesLogies + ontbijtHalf pensionVol pensionAll inclusive

Zorgvraag?

Individuele begeleidingGroepsbegeleidingVerpleegkundige zorgPersoonlijke verzorgingKorte zorgmomenten

Wat moet er mee?

RollatorRolstoel vastRolstoel inklapbaarRolstoel elektrischScootmobiel

Wat neemt u nog meer mee aan hulpmiddelen?

Kan u tijdens vervoer in een stoel zitten?

JaNee

Voor een reis buiten Nederland bent u bij A tot Z reizen verplicht een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Wanneer u al in het bezit bent van één of beide verzekeringen, verzoeken wij u hiervan een kopie aan A tot Z reizen te sturen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van beide verzekeringen, dan kan A tot Z reizen deze voor u afsluiten.

Opmerking
Hier kunt u aanvullende informatie of vragen kwijt, die van belang zijn voor uw offerte.