Anastasia – Begeleide reizen

Zon, zee, strand en Anastasia

Van 20 tot en met 23 september 2019 hebben we een leuke begeleide vakantie naar Scheveningen. We logeren dan in een prachtig hotel op ongeveer 50 meter vanaf het strand. Op loopafstand van het hotel ligt de boulevard, het casino, Sealife en het Circustheater.

Vanaf september 2019 speelt de musical Anastasia in het AFAS Circustheater in Scheveningen.  Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit.

Onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende.

Voor deze vakantie zijn de 1eklas kaartjes naar deze prachtige musical al gereserveerd. Na de voorstelling kunnen we onder het genot van een drankje en een hapje in het Circustheater nog even nagenieten van de voorstelling.

De andere dagen van deze vakantie zijn vrij in te vullen met activiteiten die uw vakantie helemaal compleet maken.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *