Costa Cruises

Cruise met Costa Cruises

Costa Cruises is een Italiaanse cruiselijn, opgericht in 1854 door Giacomo Costa. Het bedrijf exploiteerde oorspronkelijk vrachtschepen met olijfolie en textiel. In 1924 werd het bedrijf overgedragen aan de zonen van de oprichter en begonnen commerciële activiteiten door het schip Ravenna te kopen . In 1947 werd begonnen met de introductie van personenvervoer, te beginnen met regelmatige diensten tussen Italië en Zuid-Amerika.

Ze markeerde het begin van geplande operaties tussen Italië en Zuid-Amerika, nadat ze de eerste oceaanstomer was die de Zuid-Atlantische Oceaan overstak na de Tweede Wereldoorlog . In 1959 ging het bedrijf geleidelijk over op het aanbieden van meer pleziervakanties, met reizen in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Costa werd in 1964 eigenaar van de eerste speciaal gebouwde cruiseschip en bezat in 1980 nog 12 schepen, waardoor het bedrijf de eigenaar werd van ‘s werelds grootste vloot van passagiersschepen. In 1986 werd Costa het een cruisebedrijf.

Costa Cruises heeft dus meer dan 70 jaar ervaring met het verzorgen van de mooiste cruises. Al die jaren is de rederij voorop blijven lopen bij het bedenken en doorvoeren van innovaties.

De hutten zijn van alle gemakken voorzien en ruim opgezet. Samen met de technologische snufjes en innovaties voor een optimale cruisebeleving, bent u met het hele gezin van een prachtige vakantie verzekerd.

De Restaurants

Op een cruise heeft elke lunch en diner, elk ontbijt en elk hapje en elk drankje een bijzondere smaak: de Italiaanse smaak, het ingrediënt dat nooit ontbreekt op Costa vakanties. De vriendelijkheid en ongedwongen sfeer zijn de accenten, die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt op elk schip. Alle restaurants bieden gerechten aan, die bereid zijn met kwaliteitsingrediënten en met aandacht voor gerechten, die gemaakt zijn in Italië. Er zijn meerdere restaurants aan boord. Het klassiek restaurant is bij de prijs inbegrepen, voor de andere restaurants komt er een toeslag bovenop.

Entertainment

Er zijn duizend facetten van plezier aan boord.
In het theater, bijvoorbeeld, waar de artiesten je laten lachen, dromen, je emoties opwekken, met boeiend amusement voor kinderen, en op de belangrijkste momenten van de cruise. Maar u kunt ook een ster zijn, als u deelneemt aan onze talentenjacht: The Voice.

De schepen hebben ook een casino en winkeltjes aan boord.

Uiteraard is er ook gedacht aan wellness en fitness. Een aantal van de schepen van Costa Cruises hebben zelfs een Samsara Spa: een wellnessparadijs van 3.500 tot maar liefst 7.800 m2, dat zich uitstrekt over twee tot vier dekken (variërend per schip).

Voorbeelden van cruises die je kunt maken met Costa Cruises:

Wil je een offerte van een van deze cruises zonder zorg, maar met de zekerheid van de juiste hut? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Wil je liever overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Liverpool

Britse Eilanden Cruise vanaf Hamburg naar Hamburg 

15 Dagen met de Costa Favolosa

Datum(s): 11-aug-2024 – 25-aug-2024 Binnenhut vanaf: €2459,-
Hamburg – Lerwick – Seyðisfjörður – Akureyri – Ísafjörður – Grundarfjörður – Reykjavik – Kirkwall – Invergordon – Aberdeen – Hamburg
Reykjavik-Cruise met rolstoel

IJsland Cruise vanaf Hamburg naar Hamburg

15 Dagen met de Costa Favolosa

Datum: 11-aug-2024 – 25-aug-2024  Binnenhut vanaf: €2465,-
Hamburg – Lerwick – Seyðisfjörður – Akureyri – Ísafjörður – Grundarfjörður – Reykjavik – Kirkwall – Invergordon – Aberdeen – Hamburg
Midzomernacht cruise met zorg

Noordelijk Europa Cruise vanaf Hamburg naar Hamburg

15 Dagen met de Costa Favolosa

Datum: 25-mei-2024 – 8-jun-2024 Binnenhut vanaf: €1685,-
Hamburg – Måløy – Leknes – Honningsvag – Tromso – Trondheim – Alesund – Olden – Vik – Hamburg
Lissabon, reizen met zorg

West-Europa Cruise vanaf Hamburg naar Barcelona 

11 Dagen met de Costa Favolosa

Datum: 16-sep-2024 – 26-sep-2024 Binnenhut vanaf: €865,-
Hamburg – Le Havre – La Coruna – Leixões – Porto – Lissabon – Cadiz – Malaga – Barcelona

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden van cruisen mat Costa Cruises. Wil jij een andere cruise maken, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen:

Bijvoorbeeld een binnenhut met de meeste ruimte rechts van het bed en een niet aangepaste hut.
Als je hier meteen alle namen zoals ze in het paspoort staan en de geboortedata doorgeeft, kunnen we meteen een optie in het systeem zetten. Dan heb je een week de tijd of je de offerte wil omzetten in een boeking. Anders kunnen we de beschikbaarheid niet garanderen.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):