Dag van de geleidehond

Dag van de geleidehond

Geleidehond, begeleide reizen

U kent het vast wel. De abonnementverkoper van de krant; de mevrouw, die u donateur van een goed doel wil maken, net wanneer u even snel nog iets gaat halen bij de supermarkt. Vaak ik loop ik zo snel mogelijk door, maar in een onbewaakt ogenblik blijf je dan toch een keertje staan. Zoals die keer bij die leuke jongen met die schattige knuffels. En voor ik het wist, was ik donateur van hulphond met zo’n leuke knuffel. 

Pas veel later ben ik mij gaan verdiepen in de organisatie.

Wist u dat…..

  • een hulphond 70 verschillende vaardigheden kan leren?
  • er is voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis?
  • maar ook voor jongeren met gedrags- of emotionele problemen?

Met deze kennis ben ik blij, dat ik destijds ben gestopt en niet meteen de supermarkt ben binnengehold.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *