Home Forums Algemeen Forum regels

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #23446
   Petra en Annemarie
   Sleutelbeheerder

   Registratie op dit forum is gratis!
   Om een goede werking van dit forum te garanderen, verzoeken wij je vriendelijk om de regels en het beleid te volgen.
   A tot Z reizen kan niet instaan voor de correctheid van de informatie gegeven door andere forumleden dan zij zelf of voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Bovendien heeft A tot Z reizen geen enkele controle over andere websites waarnaar via dit forum wordt verwezen.

   Gebruikers moeten zich bewust zijn van de mogelijkheid van illegale of schadelijke informatie op internet en A tot Z reizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de verspreiding ervan.

   Gebruiksvoorwaarden:
   Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het forum van A tot Z reizen Door gebruik van dit forum aanvaard je deze gebruiksvoorwaarden en leef je die ook na.
   A tot Z reizen kan, op geen enkele wijze, aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van dit forum of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. A tot Z reizen gaat als dus danig geen enkele verbintenis aan en biedt geen enkele garantie in verband met de producten of diensten die op of via dit forum worden aangeboden, tenzij door A tot Z reizen zelf.

   A tot Z reizen garandeert evenmin de correctheid van de informatie die op dit forum door andere forumleden wordt aangeboden. A tot Z reizen heeft het recht de informatie op ieder ogenblik te veranderen zonder gebruikers hierover op voorhand op de hoogte te moeten brengen.

   Hyperlinks:
   Indien er links naar andere websites tot stand worden gebracht via het forum van A tot Z reizen, via directe links of zoekmachines, kan A tot Z reizen niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze links, de inhoud ervan of zelfs het bestaan van deze websites. Dit komt doordat A tot Z reizen geen controle heeft over deze links, hun inhoud of andere kenmerken van deze websites. Gebruikers die gebruikmaken van zoekmachines dienen zich bewust te zijn van het feit dat internet informatie kan bevatten die onwettig, onrechtmatig of schadelijk kan zijn. A tot Z reizen erkent dat zij geen toezicht kan houden op eventuele onwettige, onrechtmatige of schadelijke informatie die via het internet wordt verspreid. Dit wordt aangegeven in de gebruikscode met betrekking tot onwettige en/of schadelijke inhoud.

   A tot Z reizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten in de adressen van websites of domeinnamen op dit forum. Berichten die tot doel hebben om reclame te maken voor een andere website worden niet toegestaan en zullen worden geblokkeerd en verwijderd. Daarnaast zal er streng worden opgetreden tegen gebruikers die links plaatsen in hun bericht(en) om hun website te promoten en vervolgens niets meer van zich laten horen.

   Dubbele Topics:
   Dubbele topics van dezelfde persoon of met dezelfde inhoud worden niet toegestaan deze worden dan ook verwijderd.

   Enquêtes:
   Mag ik een enquête posten op het forum?
   Een enquête posten mag, maar is alleen toegestaan in het algemeen forum. In enquêtes die gepost worden op het forum mag geen reclame gemaakt worden. De enquête mag ook niet over specifieke merken, hotels, b&b, campings, hotels, ed. gaan.

   Upload Systeem:
   Bij misbruik van het upload systeem zal er actie ondernomen worden. A tot Z reizen is niet aansprakelijk voor de foto’s die door de leden zijn geupload. A tot reizen heeft immers geen enkele controle over de geuploade foto’s, de inhoud of over andere kenmerken van deze foto’s.

   Reisgenoten:
   Het is niet toegestaan om als organisator (beroepsmatig) voor een reis extra leden te vergaren in het reisgenoten forum. Deze pogingen zullen onmiddellijk worden verwijderd. Bij herhaling volgt een ban.

   Enkele regels in verband met adverteren:
   Adverteren is NIET toegestaan op het forum. Deze berichten worden dus ook direct verwijderd. Als u wil adverteren op dit forum, neem dan contact op met A tot Z reizen. Verkoop van geneesmiddelen: Het is verboden enige vorm van geneesmiddelen te verkopen of aan te vragen/aan te bieden via het forum. Alle berichten hierover worden dan ook onmiddellijk verwijderd.

   Spam:
   Wij accepteren geen enkel vorm van SPAM of berichten naar andere gebruikers die dat niet op prijs stellen. Elke gebruiker die wordt betrapt op het versturen van spam wordt zonder enig bericht verbannen van het forum. Ook het versturen van aanbiedingen via PM of email zal worden gezien als spam.

   Wijzigingen in de voorwaarden:
   A tot Z reizen behoudt zich het recht naar eigen inzicht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving regels te wijzigen door aangepaste voorwaarden op het forum te publiceren. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om periodiek te controleren of we wijzigingen hebben aangebracht in de gebruiksvoorwaarden. Als je het forum blijft gebruiken nadat er wijzigingen in deze gebruiksvoorwaarden of in andere bepalingen zijn gepubliceerd, houdt dit in dat je instemt met de wijzigingen.

   Beperking van de aansprakelijkheid:
   Op voorwaarde dat dit wettelijk is toegestaan, begrijpt en stem je ermee in dat A tot Z reizen niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor enige vorm van directe of indirecte schade, waaronder incidentele, speciale of gevolgschade, schade als gevolg van het gebruik van dit forum of enige andere website die je bezoekt via een link op dit forum.

   Privacy:
   We doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen. We raden aan om geen privé gegevens op het forum te plaatsen. Als je toch privé gegevens gepost hebt en die weer graag verwijderd wil zien, kan je ons contacteren en dan verwijderen we de privé gegevens. U kunt op: https://atotzreizen.nl/privacy-verklaring-en-cookiebeleid/, onze Privacy-verklaring-en-cookiebeleid raadplagen.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.