Handige informatie op andere websites

A tot Z reizen deelt graag zoveel mogelijk informatie over reizen met een rolstoel en/of zorg. Alle gasten die bij ons een reis boeken met zorg, bezoeken we thuis om de zorgvraag goed door te spreken voordat de reis begint. Tijdens deze bezoeken krijgen we vaak ook vragen over algemene informatie.

Handige informatie op andere websites

Een voorbeeld van een veel gestelde vraag die we ontvangen tijdens onze bezoeken aan gasten en ook op beurzen waar we op staan, is waar men aangepaste fietsen kan verkrijgen of waar specifieke hulpmiddelen kunnen worden gekocht. We begrijpen hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot deze essentiële middelen, daarom hebben we deze pagina gemaakt om alle niet reis gerelateerde informatie te delen. 

Naast persoonlijke ervaringen en aanbevelingen van medereizigers, zijn er ook tal van online bronnen en communities die waardevolle informatie bieden voor rolstoelgebruikers en mensen met een beperking. We hebben enkele van de meest nuttige websites, forums en sociale media groepen verzameld waar u tips, advies en ondersteuning kunt vinden van gelijkgestemden.

Tips van onze gasten

Onze gasten zijn een onschatbare bron van informatie en ervaringen, en we zijn dankbaar voor de vele waardevolle tips die we van hen hebben ontvangen. Op onze pagina vind je een selectie van tips en adviezen die onze gasten hebben gedeeld, variërend van handige hulpmiddelen tot waar kan je toegankelijke uiteten. 

Deel jouw tip

Heb je zelf een goede tip of aanbeveling die je wilt delen met andere? We moedigen iedereen aan om hun eigen tips en ervaringen met ons te delen, zodat we samen een waardevolle bron van informatie kunnen opbouwen. Of het nu gaat om een handige app, een toegankelijke attractie of een slimme tip voor tijdens een reis, jouw bijdrage kan anderen helpen.

Bij A tot Z reizen streven we ernaar om niet alleen praktische ondersteuning te bieden bij het regelen van zorg en toegankelijke reizen, maar ook om een gemeenschap op te bouwen waar informatie en ervaringen worden gedeeld en gewaardeerd. We hopen dat onze pagina met handige informatie je zal helpen bij het plannen van jouw volgende avontuur en het verkennen van de wereld met comfort, gemak en vertrouwen.

Beurzen

VeineDagen
VeineDagen
Reva

Fietsen

4wielfiets
4wielfiets
Berkel Bike
BerkelBike

Hulpmiddelen

Weerhandig
Able2
Able2

Hulpverleners

Dienstmatcher

Rolstoel accessoires

Belieff
Belieff

Rolstoelen

2KERR
2KERR
Commandeur
e-Ability

Toegankelijke uitjes

Toegankelijke wandelpaden
Selecteer lijst(en):