Aangepaste accommodaties Frankrijk

Parijs

Parijs is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen ter wereld. De stad is een van de belangrijkste kunst- en culturele centra op het Europese continent. Het Louvre is het meest bezochte museum ter wereld en de thuisbasis van de Mona Lisa. Architectonische wonderen zoals de Notre Dame, de Sacre Coeur en de Eiffeltoren trekken het hele jaar door veel toeristen, vooral in de zomer.
Parijs biedt volop mogelijkheden om alles te ervaren wat rolstoelgebruikers te bieden hebben. De meeste van de populairste attracties van de stad zijn rolstoeltoegankelijk. Meer weten over de rolstoeltoegankelijkheid van Parijs? Lees onze blog over de toegankelijkheid van Parijs. 

Disneyland Parijs

Rolstoelvakantie Parijs

Over de aangepaste accommodaties van Disneyland Parijs hebben we geschreven als voorbeeld bij onze maatwerkreizen. Klik hier!

Over de Disneyland Parijs zelf, hebben we een blog geschreven: De blog kan je hier lezen

Villa Cordial

Aangepaste accommodatie Frankrijk

 

Vakantiebungalow Villa Cordial staat in de Perigord Vert, de Noord-Dordogne, in Frankrijk. Villa Cordial is een 6-persoons luxe bungalow (155 m2), die is voorzien van alle comfort. Villa Cordial is buitengewoon geschikt voor een gezin met kinderen. Er zijn standaard kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. In de ruime tuin staan een speelhuisje en een zandbak. Het Nederlands animatieteam organiseert in het hoogseizoen dagelijks veel kinderactiviteiten, zoals de ‘Kids Club’ van Chateau Le Verdoyer. Eén groot feest dus. Villa Cordial is aangepast voor rolstoelgebruikers en bij de bouw is rekening gehouden met specifieke aanpassingen. Bovendien zijn enkele voorzieningen beschikbaar, zoals een douchetoiletrolstoel, een hooglaagbed en een tillift.

Vakantiehuis, La Maison de Maître

Rolstoelvakantie Frankrijk
Een warm welkom op Le Luquet!
De authentieke natuurstenen vakantiewoningen, in Frankrijk ‘gîtes’ genoemd, maken deel uit van een al eeuwen bewoonde boerderij in de Midi Pyreneeën. 
 Alle kamers van dit 8 persoonshuisje zijn op de beneden verdieping en rolstoeltoegankelijk. Eén van de badkamers is voorzien van alle faciliteiten voor mindervaliden. De eerste verdieping is niet in gebruik.  De keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om eens uw culinaire gave uit te proberen. Voor het huis staan twee grote bomen die ‘s zomers heerlijke verkoeling bieden.  U heeft een wijds uitzicht over de prairie aan de noordkant en het zwembad aan de zuidkant
 
Aangepaste accommodatie Frankrijk
Aangepaste accommodaties Frankrijk

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief