Aangepaste accommodaties Noord Holland

Het Rechthuis - Muiderberg

Hotel Het Rechthuisis gevestigd in een sfeervolle monumentale pand, het oude gerechtsgebouw/station uit de 17e eeuw aan de Brink in Muiderberg. 

De mooi ingerichte kamers zijn onlangs gerenoveerd en voorzien van alle gemakken van deze tijd. In de gezellige lounge kunt u genieten van een drankje aan de bar of bij de haard. Dit kan ook in het restaurant of op het terras met een prachtig uitzicht op de Brink. Onder de veranda is het met de terrasverwarming zelfs ´s winters heerlijk vertoeven.

De zaal en een deel van het restaurant is rolstoel toegankelijk. Daarbij zijn zij voorzien van een invalidentoilet.

De aangepaste appartement is voorzien van: Inloopdouche met handgrepen en douchestoel en een extra breed toilet met 2 beugels.

Strand 49 - Sint Maartensvlotbrug

De 4-persoons strandlodge heeft een volledig houten buitenkant wat een moderne look & feel geeft. 

Deze Strandbungalow is een speciaal ontworpen model voor minder validen. De woonkamer is zeer functioneel en ruim opgezet. De slaapkamer is zeer geschikt voor rolstoelen en de badkamer en de keuken zijn aangepast.

De woonkamer heeft een in hoogte verstelbare tafel, 4 stoelen voor binnen, een zitbank, een salontafel en TV. De keuken is voorzien van een afwasmachine en combi magnetron. De badkamer heeft een toilet met 1 handgreep en een opklapbare douchestoel.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief