Aangepaste accommodaties Portugal

Portugal Boutique Hotel

Aangepaste accommodaties Portugal

Portugal Boutique Hotel ligt in het stadscentrum van Lissabon, op een steenworp afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de levensstijl van Lissabon, terwijl je Rossio, Chiado, Alfama, Av van dichtbij ervaart. Da Liberdade, Castelo de S.Jorge, Bairro Alto of Principe Real, ontdek Lissabon en zijn meest opmerkelijke tradities.

De rolstoelaangepaste tweepersoonskamer heeft een een douchestoel in de badkamer. Er zit wel een rand bij de douche (zie foto).

Aangepaste accommodatie Portugal

Hotel Mundial

Aangepaste accommodatie Portugal

Aangepaste accommodaties Portugal

Dit prachtige hotel met de beste locatie in het centrum van de stad Lissabon, met het historische kasteel van São Jorge op de achtergrond en het Rossio-plein op slechts een steenworp afstand, is de beste locatie om de stad echt te voelen. Omdat het zo dicht ligt bij de belangrijkste attracties van het culturele leven en alle winkels, samen met zijn uitstekende reputatie, was dit hotel ooit de verblijfplaats van beroemde klanten en gasten die nog steeds generaties inspireren. 

De rolstoelaangepaste tweepersoonskamer heeft een douchezitje op de badrand. Het toilet heeft beugels aan beide zijden.

Maatwerkreis Portugal

De 6 persoons villa ligt op drie kilometer van het centrum van Albufeira in een rustige omgeving en op enkele minuten van verschillende prachtige stranden. Brisa do Mar ligt op een grondstuk van 2000 vierkante meter en het huisoppervlak bedraagt 200 vierkante meter.

Het huis is goed aangepast voor rolstoelgebruikers.
Op de bovenverdieping kom je met de trap en hier zijn 2 slaapkamers. Beide zijn voorzien van een badkamer. De 1 met bad, de andere met douche. Boven kunnen er 4 personen overnachten.

De benedenverdieping heeft een aangepaste slaapkamer die voorzien is van een hooglaag bed en een standaard bed. De slaapkamer heeft daarbij een eigen badkamer die volledig gelijkvloers is en voorzien is van een douchstoel, die aan de muur geplaatst is. Daarnaast heeft de kamer airconditioning en satelliettelevisie.
Het zwembad is in en uit te rijden evt. middels lier.

Ook is er de mogelijkheid om een aangepast auto bij te huren.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief