Ballumerhoeve

Ballumerhoeve

Faciliteiten:

  • WiFi

Welkom bij de Ballumerhoeve, een oase van rust te midden van het weidse groene landschap van Ameland. Met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte Amelandse polders, weilanden en de dijk, bevindt deze accommodatie zich op slechts 2 km afstand van het strand en de duinen, terwijl het charmante dorpje Ballum op een korte 4 minuten rijden of 10 minuten fietsen ligt.

Er zijn in totaal zes smaakvolle en comfortabele boerderijlodges, elk met zijn eigen unieke charme. Bovendien beschikt de Ballumerhoeve over een ruime speelweide, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Een van de lodges, Finn, is speciaal ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, waardoor het rolstoelvriendelijk is. De begane grond is ruim opgezet met een open keuken, een gezellige zithoek, een eetgedeelte, een slaapkamer en een aangepaste badkamer. De badkamer is voorzien van handige voorzieningen, zoals opklapbare beugels bij het toilet en een opklapbaar douchezitje in de inloopdouche. De slaapkamer is ruim genoeg voor manoeuvreerruimte rondom het bed, en indien nodig kunnen de bedden worden gedraaid om nog meer ruimte te creëren. Let wel op: de sauna bevindt zich op de eerste verdieping, samen met twee slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Finn is de grootste lodge, geschikt voor 6 tot 8 personen met vier slaapkamers.

Als optie bieden ze de mogelijkheid om de Finn Lodge te verbinden met de Skip Lodge via een verbindingsdeur, waardoor deze geschikt is voor groepen tot 14 personen.

Bij de Ballumerhoeve staan comfort, gastvrijheid en toegankelijkheid voorop, zodat alle gasten kunnen genieten van een ontspannen en zorgeloos verblijf te midden van de natuurlijke schoonheid van Ameland.

Aangepaste accommodaties in Nederland vind je op: Nederland, alle informatie over de toegankelijkheid

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Selecteer lijst(en):