Aangepaste accommodaties Zwitserland

Hotel Panorama

Rolstoelvakantie, Zwitserland
Aangepaste accommodaties Zwitserland
Aangepast hotel Zwitserland

Hotel Panorama ligt op 1060 meter boven zeeniveau, op de prachtige Hasliberg. Op deze unieke locatie kun je genieten van het indrukwekkende uitzicht. Het hotel igt op een rustige locatie met de beste verbindingen naar een verscheidenheid aan natuurlijke bezienswaardigheden. Het ski- en wandelgebied Meiringen-Hasliberg, de Aare-kloof, de Reichenbachfall, het Sherlock-Holmes-Museum, de Grimselwelt, het Ballenberg-Museum, het UNESCO Werelderfgoed in het Reichenbachtal, de Muggestutz & Kugelweg op de Hasliberg en nog veel meer zijn slechts een paar minuten bij het hotel vandaan en gemakkelijk bereikbaar met de kabelbaan of het openbaar vervoer.

Zowel rustzoekers als avontuurzoekers voelen zich hier zeer op hun gemak. 

Het hotel is rolstoelgeschikt, de kamer heeft een aangepaste douche met douchestoel, een aangepast toilet en is drempelvrij.

Aangepaste accommodaties Zwitserland

Cascada Boutique Hotel

Aangepaste accommodaties Zwitserland
  • Gratis toegang tot het fitnesscentrum met sauna (tegenover)
  • Ontbijtbuffet van hoge kwaliteit bij de prijs inbegrepen
  • Gratis frisdrank in de minibar
  • 20% voucher op het hoofdgerecht in het BOLERO restaurant

Aangepaste accommodaties Zwitserland

Je vind dit 4 sterren hotel in het centrum van de trendy nieuwe stad Luzern en op slechts een paar minuten lopen van het treinstation, het meer van Luzern en de oude stad. Het hotel is het perfecte adres voor een stedentrip naar Luzern en het ideale startpunt om de Zwitserse Alpen te ontdekken.

Het hotel heeft 2 twee persoons aangepaste kamers. De kamers hebben aircoditioning en gratis WiFi. De badkamer heeft een douche met een douchestoel en het toilet heeft 1 beugel aan de rechterkant.

Rolstoelvakantie Zwitserland
hotel-cascada-balkon, rolstoelvakantie

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief