Aangepaste accommodaties binnen Europa

Frankrijk

Villa Cordial

Vakantiebungalow Villa Cordial staat in de Perigord Vert, de Noord-Dordogne, in Frankrijk. Villa Cordial is een 6-persoons luxe bungalow (155 m2), die is voorzien van alle comfort. Villa Cordial is buitengewoon geschikt voor een gezin met kinderen. Er zijn standaard kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. In de ruime tuin staan een speelhuisje en een zandbak. Het Nederlands animatieteam organiseert in het hoogseizoen dagelijks veel kinderactiviteiten, zoals de ‘Kids Club’ van Chateau Le Verdoyer. Eén groot feest dus. Villa Cordial is aangepast voor rolstoelgebruikers en bij de bouw is rekening gehouden met specifieke aanpassingen. Bovendien zijn enkele voorzieningen beschikbaar, zoals een douchetoiletrolstoel, een hooglaagbed en een tillift.

 

Vakantiehuis, La Maison de Maître

Een warm welkom op Le Luquet!
De authentieke natuurstenen vakantiewoningen, in Frankrijk ‘gîtes’ genoemd, maken deel uit van een al eeuwen bewoonde boerderij in de Midi Pyreneeën. 
 Alle kamers van dit 8 persoonshuisje zijn op de beneden verdieping en rolstoeltoegankelijk. Eén van de badkamers is voorzien van alle faciliteiten voor mindervaliden. De eerste verdieping is niet in gebruik.  De keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om eens uw culinaire gave uit te proberen. Voor het huis staan twee grote bomen die ‘s zomers heerlijke verkoeling bieden.  U heeft een wijds uitzicht over de prairie aan de noordkant en het zwembad aan de zuidkant
 

Spanje

Casa Peguche

Casa Peguche is een 8 tot 10 persoons authentieke mediterrane Casa. De rolstoel toegankelijke vakantiewoning ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat in de wijk Girasoles in Cumbre del Sol aan de Costa Blanca in Spanje.  De casa heeft uitzicht op natuurgebied La Granadella en de Middellandse Zee, de ultieme oase van rust om bij te komen van het haastige leven van alle dag. De vrijstaande Casa staat op een eigen, totaal omheind, perceel van ruim 800m2 en heeft een carport met ruimte voor 2 auto’s. Het perceel is geheel rolstoel vlak en voorzien van ruime terrassen, met lounge set, waardoor ook mindervaliden zich volledig vrij kunnen bewegen.

https://www.casapeguche.nl