Australië

Van zijn culturele rijkdom tot zijn prachtige stranden, en zijn avonturen buiten de gebaande paden naar de outback, er zijn genoeg redenen waarom Australië bovenaan je bucketlist zou moeten staan.

Als ’s werelds 6e grootste land en een continent op zich, heeft Australië ongeveer 2,97 miljoen vierkante mijl waar je in je eigen tempo van kunt genieten.
Er is veel outback en wilde natuur om te kamperen en in eenzaamheid van te genieten, en er zijn veel grote steden en kleine steden die je kunt verkennen.

Je kunt ervoor kiezen om maanden door het land te trekken, terwijl je elke staat bezoekt, of misschien slechts een paar weken geconcentreerd aan de oostkant van het land. Je zou zelfs weken op het eiland Tasmanië kunnen doorbrengen!

Maar wat als je niet veel tijd hebt om te reizen, kun je ook drie of vier dagen reizen langs de kust in Melbourne en Sydney.

Het geweldige Australische weer

Australië heeft vrijwel het hele jaar door heerlijk weer. Hoewel het zuiden in de winter (mei-juni) koud kan worden, blijft het in het noorden 365 dagen per jaar zomerachtig weer. Daar kun je elke dag van het jaar genieten van activiteiten zoals kamperen, wandelen, surfen en zonnebaden op het strand.

Aangepaste accommodaties Australië

Lilianfels Resort and Spa

Meer informatie over Griekenland

Meld je aan voor aanze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):