Landhaus Meine Auszeit

Landhaus Meine Auszeit

Faciliteiten:

  • Ontbijt inbegrepen

In het Beierse Woud, in de plaats Bodenmais, vind je dit kleinschalige pension/ B&B. Met een prachtig uitzicht op het dorp en met op loopafstand het centrum en treinstation, is zowel voor  zomer- als winterbestemming.

Het pension heeft 2 rolstoeltoegankelijke kamers met boxspringbedden van 60cm hoog. En op aanvraag kunnen er ook hoog-laag bedden* worden geplaatst. Ook een tillift* is op aanvraag aanwezig. Kamerdeur is 80cm breed. 

De badkamer is voorzien van een verhoogd toilet met armsteunen, onderrijdbare wastafel met mengkraan, armsteunen en kantelbare spiegel. Het zeer ruim douchegedeelte is voorzien van thermostaatkraan, wandbeugels en de mogelijkheid voor douchezitje aan de wand (zonder extra kosten). Op aanvraag verkrijgbaar: Douchestoel*, douchebrancard* en tillift.

*Let op: Het huren van hoog-laagbedden, tilliften of andere hulpmiddelen is alleen mogelijk bij aankomst en vertrek op maandag t/m vrijdag. Het bezorgen en ophalen van hulpmiddelen (door de regionale thuiszorgorganisatie) is in het weekend niet mogelijk. 

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):