Frankrijk aangepaste accommodaties

Frankrijk

Elk deel van Frankrijk heeft zijn eigen unieke karakter. Van het zonovergoten Provence tot de ruige Franse Alpen. En van de prachtige kustlijn van de Côte d’Azur tot de idyllische Elzas.

Parijs en Versailles zijn zeker bestemmingen voor een reis naar Frankrijk. Net als de reisroutes met onder meer stops bij modieuze badplaatsen, sprookjesachtige kastelen en gotische kathedralen.

Liefhebber van natuur kunnen hun hart ophalen op plekken zoals Bourgondië, vissersdorpjes in Bretagne en schilderachtige stadjes in de bossen van de Pyreneeën.

Van beschaafde steden tot ongerepte natuurgebieden, Frankrijk biedt eindeloze toeristische attracties,

Parijs

Parijs is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen ter wereld. De stad is een van de belangrijkste kunst- en culturele centra op het Europese continent. Het Louvre is het meest bezochte museum ter wereld en de thuisbasis van de Mona Lisa. Architectonische wonderen zoals de Notre Dame, de Sacre Coeur en de Eiffeltoren trekken het hele jaar door veel toeristen, vooral in de zomer.
Parijs biedt volop mogelijkheden om alles te ervaren wat rolstoelgebruikers te bieden hebben. De meeste van de populairste attracties van de stad zijn rolstoeltoegankelijk. Meer weten over de rolstoeltoegankelijkheid van Parijs? Lees onze blog over de toegankelijkheid van Parijs. 

Aangepaste accommodaties Frankrijk

Le Nid d’Écureuil
Gite Lavendel
La Maison de Maître
Villa Cordial

Disneyland Parijs

Rolstoelvakantie Parijs

Over de aangepaste accommodaties van Disneyland Parijs hebben we geschreven als voorbeeld bij onze maatwerkreizen. Klik hier!

Over de Disneyland Parijs zelf, hebben we een blog geschreven: De blog kan je hier lezen

Meer informatie over Frankrijk

Toegankelijk Parijs
Picardië
La Rochelle
La Rochelle
Bordeaux
Le Havre
Le Havre
Reizen met Nederlands sprekende begeleiding
Gourdon en omgeving

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):