Gite Lavendel

  • Douchestoel aanwezig
  • Papegaai aanwezig
  • Tillift aanwezig

Vidal Bezy, vakantiehuis in Zuid-West Frankrijk (Lot et Garonne)

Vidal Bezy ligt op een heel rustige plek met een spectaculair uitzicht op de vallei.

Gite Lavendel is vanaf heden beschikbaar als gezellig, ruim en comfortabel ingericht vakantiehuis voor vier personen. Alles is gelijkvloers, op één niveau. Voor mensen met een lichamelijke beperking biedt het huis belangrijke voordelen. Om de toegankelijkheid te bevorderen zijn er bijvoorbeeld geen drempels. Wel zijn er brede deuren en openslaande deuren naar het terras en is er een ruime, volledig voorziene badkamer, een hoog toilet en de mogelijkheid om een hoog/laag bed met tillift te plaatsen.

Gite Lavendel heeft een fijne, grote leefruimte waar de authentieke sfeer bewaard is gebleven. In deze leefruimte vindt u een zithoek met televisie, een open keuken met koelkast, vriezer, inductiekookplaat, oven, magnetron en afwasmachine. Ook is er een aparte ruimte met een wasmachine en keukenblad met spoelbak. De buitenmuren van de gite zijn dik en geïsoleerd. Daardoor is het in de zomer lekker koel en blijft het in de winter aangenaam warm.

Gite Lavendel heeft twee tweepersoons-slaapkamers. Er is een master-bedroom met tweepersoonsbed, wastafel en openslaande deuren naar een zonnig terras met fraai uitzicht. De andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden, een wastafel en inbouwkast.

Buiten de gite beschikt u over twee terrassen. Het terras aan de zijkant heeft ochtendzon en is bij warm weer heerlijk koel. Beide terrassen bieden een prachtig uitzicht op de vallei waar u de reeën kunt zien grazen.

Wilt u Marianne (eigenaar) als hulp inschakelen? Dat is mogelijk tegen vergoeding. Zij heeft ervaring in de zorg voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kan helpen bij de adl verzorging.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):