Hotel Lancelot

Faciliteiten:

  • Restaurant
  • Ba

Hotel Lancelot ligt op ongeveer 400 meter van het Colosseum in Rome en beschikt over 2 toegankelijke kamers op de begane grond en 2 extra kamers met toegankelijke niveaus die geschikt zijn voor sommige gasten met beperkte mobiliteit. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn in de zomer voorzien van airconditioning.

Er wordt elke dag een Italiaans en continentaal ontbijt geserveerd in de ontbijtzaal, die bereikbaar is via een vaste hellingbaan. Het eigen restaurant is tijdens het drukke seizoen geopend, maar het hotel is bereid om aan alle verzoeken tegemoet te komen, zelfs tijdens rustigere tijden.  Vegetarische, veganistische en glutenvrije opties zijn op aanvraag beschikbaar.

 Op minder dan 100 meter van Hotel Lancelot vind je veel restaurants. Het Forum Romanum ligt op 700 meter afstand van het hotel en het treinstation Termini ligt op minder dan 2 kilometer afstand.

De aangepaste kamers hebben een deurbreedte van 79 cm, 2 eenpersoonsbedden van 90×190 cm en een badkamer met onderrijdbare douche en douchestoel.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):