Zweden, aangepaste accommodatie

Zweden

Zweden is een fascinerend land met veel interessante plekken. De hoofdstad Stockholm is een mooie stad,  ze noemen het soms het “Venetië van het Noorden” omdat water de hele stad omringt. Stockholm is een moderne stad met een diverse mogelijkheden om de cultuur en geschiedenis te ervaren.

Oude runenstenen steken op uit parken, terwijl enorme stenen schepen en grafheuvels herinneren aan lang vervlogen tijden. In het hele land getuigen ommuurde middeleeuwse steden, forten, paleizen met torentjes en musea van de lange geschiedenis van Zweden.

Het midzomerfestival is een van de belangrijkste festivals in Zweden. Daar kun je mensen zien dansen rond een midzomerpaal met bloemenkransen, zingen, spelletjes spelen en plezier maken. 

Zweden is een uniek land. In het hele land zijn veel ongerepte natuurgebieden vaak ondergebracht in nationale parken en natuurreservaten. In deze gebieden leven elanden, beren, wolven en lynxen. Lapland, in Noord-Zweden, staat bekend om zijn sneeuw en rendieren. Je kan er ook de natuurlijke fenomenen van de middernachtzon en het noorderlicht ervaren. Zweden heeft ook verschillende historische steden, berggebieden, mijngebieden en het koninklijke kasteel Drottningholm.

Aangepaste accommodaties Zweden

The Friendly Moose
The Friendly Moose
Nordic Light Hotel
Hobo hotel

Meer informatie over Zweden

Stockholm toegankelijk Reizen
Toegankelijk Stockholm
Visby
Götenburg, toegankelijk uiteten
Götenburg

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):