A tot Z reizen is aangesloten bij:

Uw zekerheid

Om te kunnen garanderen dat u zorgeloos op vakantie kan is A tot Z reizen aangesloten bij onderstaande branche-organisaties. Deze branche-organisaties beschermen uw reis in geval van onvoorziene omstandigheden. Zo kunt u altijd zonder zorgen een droomreis bij boeken bij A tot Z reizen

Logo SGR

“Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

A tot Z reizen (KvK nr. 73894079) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2012 een verplichting bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.

Reisagent bij:

Rolstoelvakantie

Holland America Line

Cruise met de zekerheid van een goed georganiseerde cruisemaatschappij.

Meer over Holland America Line: Klik hier

Rolstoelvakantie

Phoenix Reisen

Riviercruise in Nederland en Duitsland met de MS Viola.

Meer over de MS Viola: Klik hier

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief