Riviercruise met rollator in Nederland

A tot Z reizen is aangesloten bij:

Uw zekerheid

Om te kunnen garanderen dat u zorgeloos op vakantie kan is A tot Z reizen aangesloten bij onderstaande branche-organisaties. Deze branche-organisaties beschermen uw reis in geval van onvoorziene omstandigheden. Zo kunt u altijd zonder zorgen een droomreis bij boeken bij A tot Z reizen

Logo SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

A tot Z reizen (KvK nr. 73894079) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichting bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.

Calamiteitenfonds
A tot Z reizen (KvK nr:73894079 ) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is: – (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; – de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Voor de cruises zijn wij reisagent bij:

Rolstoelvakantie

Holland America Line

Cruise met de zekerheid van een goed georganiseerde cruisemaatschappij.

Meer over Holland America Line: Holland America Line

MSC Cruises

MSC Cruises biedt u een unieke Italiaanse cruise-ervaring met een authentiek tintje.

Meer over MSC Cruises: MSC Cruises 

Costa Cruise met rolstoel

Costa Cruises

Ook Costa Cruises is van oorsprong een Italiaans bedrijf. Geniet van de cruises die zij aanbieden over de hele wereld.

Meer over Costa Cruises: Costa cruises

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):