Blogideeën?

Wij schrijven elke week een blog. Meestal over een stad of land en soms ook over algemene informatie zoals reisverzekeringen.
Heb jij nu nog een onderwerp waar je graag meer over wil weten of een stad waar je online wel eens doorheen wil wandelen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Gaan wij een mooie blog maken van jouw idee.

Gastblogger?

Als je liever zelf een blog wil schrijven over reizen of een ander onderwerp die aansluit bij onze lezers, dan is er ook de mogelijkheid om gastblogger te worden. Schrijf je eigen blog zo vaak of minder vaak als je zelf wil. Vind je het net iets te spannend, maar wil je het wel heel graag, dan zijn wij altijd bereid je op weg te helpen. Jij schrijft dan jouw blog en wij zetten hem op  Je kan je aanmelden via onderstaand formulier.

We zullen je naam niet zonder toestemming vermelden.
Als je een blogidee hebt, kunnen we je laten weten wanneer de blog met jouw idee verschijnt en of je jouw naam er bij wilt hebben. Als je je aanmeld als gastblogger of je wil je eigen pagina, zullen we eerst contact met je opnemen over jouw ideeën en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):