Disneyland, Parijs

Disneyland, Parijs

Hoe leuk is het om met een groep gezellig naar dit geweldige pretpark te gaan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om als groep in de buurt van Disneyland te verblijven.

Het verblijf kan in de cottages van 2 tot 12 personen (ook geschikt voor personen met een beperkte mobiliteit). Het park ligt midden in de natuur, 6 kilometer van Disneyland. En voor wie nog naar Parijs wil: dit ligt op 32 kilometer.
Het is een echt Center Parcspark met een van de grootste waterparken van Europa, Aqualagon en voor wie niet genoeg heeft aan Disneyland ook nog allerlei activiteiten.

Mocht je liever met z’n allen in een hotel verblijven, dan kan dat natuurlijk ook. Zoals bijvoorbeeld in het Dream Castle Disneyland Parijs. Er zijn hier ook rolstoeltoegankelijke kamers (10) en je kan een rolstoelaangepaste bus reserveren voor vervoer naar het park. Er gaat sowieso een gratis pendelbus (niet geschikt voor een rolstoel) en die brengt in ongeveer 10 minuten naar de twee parken, Disneyland Park en Walt Disney Studios Parijs

Rolstoelvakantie Disneyland Parijs
Maatwerkreizen Disneyland parijs

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):