De Friese Wouden

Friese wouden

Gezellig met een groep een paar dagen er tussen uit. Wie wil dat nou niet? En je hoeft niet ver. Nederland heeft ook veel mooi te bieden. Wat dacht je van Noord-Nederland?

Bakkeveen, in het Drieprovinciën-punt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe, een goed uitvalpunt voor de steden Leeuwarden, Groningen en Assen, maar heeft ook een leuke omgeving met heel veel mooie natuur, maar ook historie, zoals Veenhuizen.

Het verblijf is op het landgoed Nieuw Allardsoog, waar verbleven kan worden in groepslodges voor groepen van 16 tot 28 personen. Alle verblijven zijn op basis van tweepersoonskamer met badkamer. De lodges zijn voorzien van keuken, woonkamer en terras. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht over de lommerrijk wei met grazende koeien.

Het Landgoed Nieuw Allardsoog

is een 14 ha groot landschapspark met een wei met koeien, maar ook bos, parkjes en een eigen ven. Door een klaphekje loop je zo de heide op van het prachtige aangrenzende natuurgebied Nije Drintse Wei. Er zijn nog meer mooie natuurgebieden in de buurt, zoals It Mandefjild en de Bakkeveense Duinen.

Friese wouden

Toegankelijke vakantiewoning
Friese Wouden, rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):