Ticino, Zwitserland

maatwerkreizen Ticino

Zwitserland heeft heel veel te bieden. Wij kiezen nu even voor het zuiden, tegen de Italiaanse grens. Verblijf aan het Lago Maggiore, een van de vele meren van Ticino, het zuidelijkste kanton van Zwitserland, aan de andere kant van de Alpen.

Residenza Al Lido, gelegen in Locarno, is een aparthotel met aangepaste accommodatie met eigen badkamer en balkon. Het verblijf is inclusief ontbijt, dat door het eigen restaurant wordt geserveerd. Naast een restaurant, mooie tuin met terras en binnenzwembad is er een fitnesscentrum, schoonheidsspecialiste, kapper en fysiotherapeut.

Geniet van de zonnigste stad van Zwitserland, Locarno, en het Lago Maggiore, maar er is hier nog veel meer, zoals Isole di Brissago, de eilandjes in het meer of Centovalli, dal van de honderd dalen. Het bijzonder Centovalli is mooi te bekijken met de spectaculaire Centovalli-treintocht. De treinreis gaat langs diepe koven over fabelachtige bruggen en viaducten, watervallen en schilderachtige dorpjes. In Verdasio kan je met een kabelbaan naar Rasa, op bijna 900 meter hoog, met een prachtig natuurlijk terras met uitzicht op uitgestrekte weiden en dichte bossen. Of bezoek Ascona met zijn oude binnenstad en de terrassen aan de meerpromenade.

Rolstoel vakantie Zwitserland
Rolstoelvakantie Zwitserland

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

maatwerkreizen Ticino

Selecteer lijst(en):