Maatwerkreizen

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat.

Maatwerk reizen worden op maat voor u samengesteld aan de hand van uw wensen. U bepaald zelf de reisduur, de reisdata en de inhoud van de reis en op basis van de mogelijkheden en beschikbaarheden van vluchten, accommodaties en eventuele excursies stellen wij de reis voor u samen.

Op onze website ziet u allemaal leuke reizen, die u inspireren, maar net niet zijn wat u wil. Of u wil iets helemaal anders, maar weet niet goed hoe u dat allemaal moet regelen. Wij helpen u hier graag om uw reis mogelijk te maken met onze maatwerkreizen.

U wil bijvoorbeeld alleen, met familie of een groep op vakantie. Met of zonder begeleiding. U heeft misschien lichte zorg of intensieve zorg nodig. Er is veel meer mogelijk dan u denkt en wij denken graag met u mee.

Onze maatwerkreizen inspireren ons zelfs bij de reizen in ons reisaanbod. Zo is bijvoorbeeld onze Barcelona-reis ontstaan uit de maatwerkreis van één van onze gasten, die met zorg een paar dagen naar Barcelona wilde. Onze gast wist precies wat hij wilde, tot en met de bezienswaardigheden, die bezocht moesten worden, en het werd een reis, die voor herhaling vatbaar was. 

En een maatwerkreis maken van een reis die we al aanbieden hebben we ook al vaker gedaan. Als de reis die we aanbieden u helemaal leuk lijkt, maar u wilt hem bijvoorbeeld alleen met uw gezin ondernemen of u wilt langer/korter blijven, dan maken we van een bestaande reis een maatwerkreis.

Kortom, de mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. 

Maar is het dan niet veel duurder?

Bij het samenstellen van een maatwerkreis bepaalt u het budget. Wij kijken dan met u samen of al uw wensen binnen dit budget mogelijk zijn en u bepaalt uiteindelijk hoe de reis eruit zal zien. 

Offerte aanvragen

Wil u weten of uw reis mogelijk is? Laat ons dan samen met u kijken naar de mogelijkheden. U kunt via de mail (info@atotzreizen.nl) of telefonisch (06 57 89 68 25 /  06 24 69 49 79) contact met ons opnemen. Wij gaan dan meteen voor en met u aan de slag.

Uw maatwerkreis – onze uitdaging!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte. In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijke opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn. 

Zorg nodig op uw maatwerkreis?

Ook bij de maatwerkreizen is het mogelijk om zorg of begeleiding tijdens de reis te regelen. Dat kan door bijvoorbeeld een vrijwilliger mee te laten reizen die de zorg tijdens de vakantie op zich neemt. Of als het mogelijk is kunnen we op de bestemming zorgen dat er thuiszorg komt om u de zorg te geven die u nodig hebt. 

Voorbeelden van maatwerkreizen:

Maatwerkreizen Jutland
Oost-Jutland Denemarken
Maatwerkreizen Schotland in aangepaste accommodatie
Schotland
Maatwerkreizen Bonaire in aangepaste accommodatie
Bonaire
Maatwerkreizen Spanje
Madrid
Maatwerkreizen Moezel Duitsland
De Moezel Duitsland
Maatwerkreizen Zwitserland in aangepaste accommodatie
Zwitserland
Schotse hooglanden, rolstoelvakantie
Schotse Hooglanden
Parijs, rolstoelvakantie
Parijs
Stedentrip, Londen
Londen

Voor veel meer mogelijkheden kijk ook eens op onze pagina met aangepaste accomodaties.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief