Maatwerkreizen

Op onze website zie je allemaal leuke reizen, die je inspireren, maar net niet zijn wat je wil. Of je wil iets helemaal anders, maar weet niet goed hoe je dat allemaal moet regelen.

Wij helpen je hier graag om je reis mogelijk te maken.

Je wil alleen, met familie of een groep. Met of zonder begeleiding. Je hebt misschien lichte zorg of intensieve zorg nodig. Er is veel meer mogelijk dan je denkt en wij denken graag met je mee.

Onze maatwerkreizen inspireren ons zelfs bij de reizen in ons reisaanbod. Zo is bijvoorbeeld onze Barcelona-reis ontstaan uit de maatwerkreis van een van onze gasten, die met zorg een paar dagen naar Barcelona wilde. Onze gast wist precies wat hij wilde, tot en met de bezienswaardigheden, die bezocht moesten worden, en het werd een reis, die voor herhaling vatbaar was.

Maar is het dan niet veel duurder?

Bij het samenstellen van een maatwerkreis bepaal jij het budget. Wij kijken dan met jou samen of al je wensen binnen dit budget mogelijk zijn en jij bepaal uiteindelijk hoe de reis eruit zal zien.

Offerte aanvragen

Wil jij weten of jouw reis mogelijk is? Laat ons dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kan via de mail (info@atotzreizen.nl) of telefonisch (06 57 89 68 25 /  06 24 69 49 79) contact met ons opnemen. Wij gaan dan meteen voor en met je aan de slag.

Blogs van een aantal maatwerkreizen die wij mochten organiseren.

Barcelona tijdens een vakantie met zorg

Wie er al eens geweest is, is het vast met mij eens, dat Barcelona zeker een bezoek waard is. Eigenlijk wel meerdere bezoekjes. Barcelona is leuk om een paar dagen heen te gaan en verveeld nooit.

Lees verder

Afgelopen week heeft u een impressie gekregen van een van de door A tot Z reizen aangeboden cruises, de Vikingsaga. De Vikingsaga is een van de vele cruises naar Noorwegen. 

Lees verder

Zorgeloos vakantie met begeleiding, verpleegkundige naar Thailand

Morgen zet de KLM de daling in op Schiphol en dan zit de Thailandreis er weer op. Vandaag willen wij u in deze blog nog even laten mee-genieten van dit heerlijke land.     

Lees verder

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief