Specialist in vakanties voor mensen met een zorgvraag

Maatwerkreizen

Op onze website zie je allemaal leuke reizen, die je inspireren, maar net niet zijn wat je wil. Of je wil iets helemaal anders, maar weet niet goed hoe je dat allemaal moet regelen. Wij helpen je hier graag om je reis mogelijk te maken met onze maatwerkreizen.

Je wil alleen, met familie of een groep. Met of zonder begeleiding. Je hebt misschien lichte zorg of intensieve zorg nodig. Er is veel meer mogelijk dan je denkt en wij denken graag met je mee.

Onze maatwerkreizen inspireren ons zelfs bij de reizen in ons reisaanbod. Zo is bijvoorbeeld onze Barcelona-reis ontstaan uit de maatwerkreis van één van onze gasten, die met zorg een paar dagen naar Barcelona wilde. Onze gast wist precies wat hij wilde, tot en met de bezienswaardigheden, die bezocht moesten worden, en het werd een reis, die voor herhaling vatbaar was. 

En een maatwerkreis maken van een reis die we al aanbieden hebben we ook al vaker gedaan. Als de reis die we aanbieden je helemaal leuk lijkt, maar je wil hem bijvoorbeeld alleen met je gezin ondernemen, dan maken we van een bestaande reis een maatwerkreis.

Kortom, de mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. 

Maar is het dan niet veel duurder?

Bij het samenstellen van een maatwerkreis bepaal jij het budget. Wij kijken dan met jou samen of al je wensen binnen dit budget mogelijk zijn en jij bepaal uiteindelijk hoe de reis eruit zal zien.

Offerte aanvragen

Wil jij weten of jouw reis mogelijk is? Laat ons dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kan via de mail (info@atotzreizen.nl) of telefonisch (06 57 89 68 25 /  06 24 69 49 79) contact met ons opnemen. Wij gaan dan meteen voor en met je aan de slag.

Voorbeelden van maatwerkreizen:

Oost-Jutland Denemarken
Oost-Jutland Denemarken
Maatwerkreizen rolstoel
Disneyland Parijs
Stedentrip, Londen
Londen
Maatwerkreizen Spanje
Madrid
Maatwerkreizen Moezel Duitsland
De Moezel Duitsland
1. Kreta vakantie met rolstoel
Kreta
Barcelona, aangepaste accommodatie
Barcelona
Oslo tijdens de vikingsaga cruise met zorg en begeleiding
Vikingsaga cruise
Hua HIn, Thailand, Zorgeloos vakantie met begeleiding, verpleegkundige naar Thailand
Thailand

Voor veel meer mogelijkheden kijk ook eens op onze pagina met aangepaste accomodaties.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief