Denemarken, Oost-Jutland

Of je nou graag stedentripjes maakt, strandliefhebber of dierengek bent, Oost-Jutland is een droombestemming voor jong en oud.
Vakantiepark Dronningens Ferieby ligt op Djursland, één van de mooiste regio’s van Jutland. Het park ligt aan zee en is zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

De 4/5 persoons vakantiehuizen het vakantiepark  hebben veel hulpmiddelen zoals een tillift en hoog-laag bedden. Alle ruimtes van het huis zijn speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers. Elk huis heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 hoog-laag bedden. De andere slaapkamer heeft een stapelbed waarvan het onderste bed kan worden omgebouwd naar een 2 persoonsbed.  De ruime badkamer met douche heeft een douchestoel, verstelbare wastafel en in hoogte verstelbaar toilet. Er is ook een extra toilet in het huis. De auto mag bij het huis geparkeerd worden. Alle huizen hebben een TV en een uitgebreide keuken met koffiezetapparaat, oven, vaatwasser en een wasmachine.

Ook de paden in het park en naar het strand zijn goed begaanbaar met een rolstoel. Op het strand liggen platen waardoor je met de rolstoel naar de zee kan rijden. Het park heeft ook een speeltuin voor de kinderen. Ook deze speeltuin heeft verharde paden die langs de speeltoestellen lopen.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief