Jongerenvakantie

Jongerenreis in Nederland

Een midweek naar Losser, Twente

Twente heeft meer te bieden dan je denkt. Ook zeker leuk om met een gezellige groep jongeren (18-35 jaar) te ontdekken.

Natuur en historie, maar ook lekker winkelen in Enschede of een dagje naar Duitsland.

5 DAGEN op vakantie met A tot Z reizen

Losser, Twente

‘de schatkamer’ van Twente. Geen schatkamer met goud en juwelen, maar de rijke natuur in dit stukje Nederland. Er zijn hier mooie natuurgebieden met nog mooiere namen, zoals Oelemars, Poortbulten, Lutterzand en Tankenberg. Heerlijk om op zoek te gaan naar oude stuwwallen en zandverstuivingen of als dierliefhebber naar de talrijke vogels.

Ook is voor de cultuurliefhebber hier genoeg te ontdekken met leuke plaatsen als natuur Losser en de Lutte.

Mocht je meer van winkelen houden of eens een bierproeverij willen doen, dan ligt Enschede om de hoek. Ook een uitstapje naar Duitsland is een van de mogelijkheden.

Landgoed ‘t Borghuis

Hier verblijven wij in het vakantiehuis De Sterre, midden tussen de prachtige natuur van Twente. Er is een riante woonkamer, vanwaar je door openslaande tuindeuren op een heerlijk terras komt. Er zijn twee terrassen, waarvan een overdekt is. Je slaapkamer heeft een eigen badkamer en er zijn zelfs twee slaapkamers met een eigen jacuzzi. Je kunt natuurlijk ook heerlijk relaxen in de hout gestookte hottub.

Prijzen

€949,- pp

Meerprijs eenpersoonskamer: op aanvraag

Meerprijs slaapkamer met jacuzzi: op aanvraag

Inclusief

  • 4 nachten op basis van volpension
  • De zorg die je nodig hebt
  • Er is een rolstoelbus aanwezig, die gebruikt kan worden om ergens naar toe te kunnen.

Datum

04 september t/m 08 september 2023

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Exclusief

  • Vervoer naar de accommodatie en weer naar huis (in overleg wel mogelijk tegen betaling)
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven
  • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichte bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.
Losser
Veel gestelde vragen aan A tot Z reizen
Veel gestelde vragen
Afspraak maken voor gesprek
Zijn wij in de buurt?
Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):