Bad-Bevense-rolstoelvakantie

Bad Bevensen

De heide kleurt paars!

Gaan mee de Lüneburger Heide ontdekken.

Het grootste aaneengesloten heidegebied van Europa met grote bossen, groene weiden en vlakke zandpaden.

Bad Bevensen

Een kuurplaats in het oostelijk deel van de Lüneburger Heide, in het Ilmenautal tussen uutgestrekte bossen en in augustus natuurlijk met mooi bloeiende heide. Heerlijk plekje om te relaxen, heerlijk te wandelen

Heidehotel Bad Bevensen is een rolstoeltoegankelijk hotel met ruime kamers, die alle rolstoeltoegankelijk zijn. Er is een restaurant, gezellige bar met haard en als het weer meewerkt, dan kan er ook nog gebruik gemaakt worden van het zonneterras. Nabij is een rolstoeltoegankelijk bospad om meteen van de natuur te kunnen genieten.

Bijzonderheden

Ook geschikt als maatwerkreis

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Heidehotel Bad Bevensen

Datum

21 augustus – 25 augustus 2023

Prijzen

Vanaf €1399,- p.p. op basis van een 2 persoonskamer

Toeslag 1 persoonskamer op aanvraag.

Inclusief

  • 4 nachten op basis van ontbijt in Heidehotel Bad Bevensen
  • vervoer van Utrecht naar Bad Bevensen v.v.
  • Fotoboekje met foto’s van jouw reis

Exclusief

  • Maaltijden m.u.v. ontbijt
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Excursies
  • Persoonlijke uitgaven
  • Vervoer van/naar Utrecht is op aanvraag
  • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichte bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.
Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):