Bad-Bevense-rolstoelvakantie

Bad Bevensen

Het is altijd genieten op de mooie Lüneburger Heide!

Gaan mee de Lüneburger Heide ontdekken.

5 DAGEN op vakantie met A tot Z reizen

Het grootste aaneengesloten heidegebied van Europa met grote bossen, groene weiden en vlakke zandpaden.

Bad Bevensen

Een kuurplaats in het oostelijk deel van de Lüneburger Heide, in het Ilmenautal tussen uutgestrekte bossen en in augustus natuurlijk met mooi bloeiende heide. Heerlijk plekje om te relaxen, heerlijk te wandelen

Heidehotel Bad Bevensen is een rolstoeltoegankelijk hotel met ruime kamers, die alle rolstoeltoegankelijk zijn. Er is een restaurant, gezellige bar met haard en als het weer meewerkt, dan kan er ook nog gebruik gemaakt worden van het zonneterras. Nabij is een rolstoeltoegankelijk bospad om meteen van de natuur te kunnen genieten.

Het hotel beschikt ook over een rolstoeltoegankelijke sauna en stoombad. Ook zijn er fysiotherapeuten, die handelingen kunnen doen, maar ook massages zijn mogelijk.

Bijzonderheden

Deze reis is ook mogelijk als Maatwerkreizen

Reisinspiratie:

Wij brengen zeker een bezoek aan de Lüneberger Heide, maar ook de Hanzestad Lüneburg is mooi met zijn historische gebouwen. Voor wie meer gaat voor de charme van vakwerkhuizen is Celle zeker leuk.

Bad Bevensen

Datum

2 t/m 6 september 2024

Prijzen

Als je boekt met 2 personen die een kamer delen: € 1799,- pp
Voor een 1 persoonskamer € 2499,-

Nog 1 ankerplaats beschikbaar

Inclusief

  • 4 nachten op basis van halfpension in Heidehotel Bad Bevensen (ontbijt en diner)
  • vervoer van Utrecht naar Bad Bevensen v.v.
  • Fotoboekje met foto’s van jouw reis

Exclusief

  • Lunch
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Excursies
  • Persoonlijke uitgaven
  • Vervoer van/naar Utrecht (kan op aanvraag en tegenbetaling, wel geregeld worden)
  • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichte bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.
  • Bijdrage calamiteitenfonds € 2.50 (per boeking)

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):