Kreta-Knossos-2

Kreta

Ontdekt Kreta

Dit grootste Griekse eiland heeft heel veel te bieden

8 dagen zorg vakantie

Natuurlijk heerlijk genieten van de lekkere Griekse zon, maar ook ontzettend leuk voor de natuur- of cultuurliefhebber

Kreta

Met een kustlijn van meer dan 1000 kilometer heeft natuurlijk alles voor een strandvakantie, maar door haar rijke historie en mooie natuur kunt u er nog veel meer doen. Wat dacht u van een bezoek aan het roemruchtige Knossos, waarvan een deel rolstoeltoegankelijk is of een bezoek aan de Lassithihoogte of het palmenstrand van Vai. En dan hebben wij natuurlijk ook nog de leuke Griekse dorpjes en stadjes, zoals Rethymnon of Agios Nikolaos.

Eria resort - Maleme

Omringd door olijfbomen, met uitzicht (ook vanaf het balkon van uw kamer) op de Kretenzische zee ligt het van alle gemakken voorziene hotel bij het authentieke dorpje Maleme. Het resort beschikt over 11 rolstoeltoegankelijke tweepersoonskamers en 2 suites, allemaal gelegen op de eerste verdieping, die u kunt bereiken met een rolstoeltoegankelijke lift. De kamers hebben een badkamer met onderrijdbare wastafel, toilet met beugels en douchestoel. Het verwarmde zwembad met een temperatuur tussen 28-32o graden is uiteraard ook voor iedereen toegankelijk.

Bijzonderheden

Geschikt voor reizen met zorg en/of begeleiding.
Alleen of in een klein groepje (ca. 8 personen), als standaardreis of maatwerk mogelijk.

Er is aangepast vervoer voor transfer van/naar luchthaven en excursies. Ook de mogelijkheid om aangepaste auto te huren om zelf uitstapjes te maken.

Datum

14 mei t/m 21 mei 2024

Prijzen

Vanaf €2999- pp o.b.v. 2 persoonskamer

Meerprijs eenpersoonskamer: op aanvraag

Inclusief

  • 7  nachten
  • Vliegticket
  • Transfer van vliegveld naar hotel v.v. 
  • Ontbijt en diner

Exclusief

  • Lunch
  • Vervoer naar vliegveld in Nederland
  • Excursies
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven
  • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichte bijdrage a €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):