rustig plekje, cruise met rolstoel

Actie van de maand November

We geven een excursie cadeau tijdens de Noorse Fjorden cruise van 15 juli 2023

En wie voor 14 november 2022 boekt, krijgt ook nog het Have It All pakket* er gratis bij!

We vertrekken 15 juli 2023 met Holland America Line naar de Noorse Fjorden. Lekker een week cruise langs de mooiste fjorden van Noorwegen. Cruise met A tot Z reizen is geheel op je eigen manier in te vullen. Je kunt alleen gebruik maken van de zorg en/of begeleiding als je dat nodig hebt en verder je eigen gang gaan. Je kunt daarnaast ook besluiten om wel gezellig met anderen aan tafel te willen gaan en je kunt je de hele dag bij een groepje aansluiten als daar je voorkeur ligt.

Voor de cruise naar de Noorse Fjorden van 15 juli 2023 hebben we als extra deze maand een gratis excursie. Je kunt dan met door ons geregeld (aangepast) vervoer naar de Fløibanen in Bergen. De Fløibanen-kabelbaan (is meer zoals een metro die wij kennen) in Bergen is een van de bekendste en meest bezochte attracties van Noorwegen. De reis naar Fløyen (320 m boven zeeniveau) duurt ongeveer 5-8 minuten. Boven op de Fløyen heb je een geweldig uitzicht over de stad Bergen.

En wie voor 14 november de cruise boekt, die krijgt ook het Have It All pakket er gratis bij.
*Have It All pakket bestaat uit:
– 15 drankjes per dag (max 11 dollar per drankje) Denk dan bv ook aan frisdrank, sapjes en speciale koffie.
– Gratis WiFi aan boord
– Een diner in een specialiteiten-restaurant
– En een gratis excursie van Holland America Line tot max 100 dollar. Helaas hebben de gasten die rolstoelgebonden zijn, hier niets aan, Holland America Line biedt geen rolstoeltoegankelijke excursies aan. Vorig jaar is het ons wel gelukt om daar voor in de plaats een boord te goed te krijgen voor tijdens de cruise.

Deze vakantie is inclusief

  • 7 overnachtingen aan boord van het ms De Rotterdam
  • havengelden en maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks)
  • koffie, thee, water en ijsthee in de (buffet) restaurants aan boord
  • uitgebreid entertainment en veel activiteiten
  • Tips een weetjes over uw cruise op papier
  • Fotoboekje met de foto’s gemaakt tijdens uw cruise

Deze aanbieding is geldig t/m 30 november 2023, maar wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de rolstoeltoegankelijke hutten.

Wil je gebruik maken van deze actie? Geef dan op onderstaand formulier je gegevens door, nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Heb je eerst nog vragen voordat je wil beslissen? Neem dan contact met ons op.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Dat heb je natuurlijk al gedaan, anders zag je deze actie niet ;-). Maar hij staat nu eenmaal op elke pagina, zelfs op deze.