Actie van de maand September

Deze maand doen we een leuke actie met een van onze nieuwste vakanties

5 juni 2023 vertrekken we voor een vakantie van 11 dagen naar Curaçao. Ga je met ons mee?

Heerlijk genieten van de zon, de zee, het strand en het eten. Wil je het eiland ontdekken? Met dolfijnen zwemmen? Of juist even helemaal niets? Net als bij al onze andere reizen, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Door het verblijf in de Dolphin Suites Hotel en onze geweldige vrijwilligers kunnen we alle vormen van zorg aanbieden tijdens de vakantie. Je verblijft is in een tweepersoonskamer met een gecombineerde slaap- en woongedeelte met aparte badkamer op de begane grond, grootte 32 m2. De rolstoeltoegankelijke kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een Caribische sfeer. Er is een klein terras voor eigen gebruik met buitentafel en stoelen. Het terras maakt onderdeel uit van het groter terras van het hotel, maar is een fijne plek om even bij te komen van alle indrukken.

Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2022

Wil je gebruik maken van deze actie? Geef dan op onderstaand formulier je gegevens door, nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Heb je eerst nog vragen voordat je wil beslissen? Neem dan contact met ons op.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Dat heb je natuurlijk al gedaan, anders zag je deze actie niet ;-). Maar hij staat nu eenmaal op elke pagina, zelfs op deze.