Beurs actie

A tot Z reizen op de supportbeurs 2022

Midweek all inclusive

Gezelligheid

Met een leuke groep gezellig samen een heerlijke midweek in de Lutte. Gezellig samen eten en genieten in een geweldige accommodatie.

Aangepaste accommodatie

Groepsaccommodatie met 11 slaapkamers op de begane grond. Alle slaapkamers hebben eigen sanitair. Er zijn 2 sauna's, die kosteloos te gebruiken zijn. Luxe kookeiland waar je met z’n allen kunt kokkerellen of kunt laten koken 🙂 En dan ook nog een gedeeltelijk overdekt terras met eikenhouten veranda's

Wanneer gaan we?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet elit, sed Fingilla vitae, eleifend acer sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

All inclusive

Wat valt daar dan allemaal onder? 4 nachten een heerlijk bed, alle maaltijden, drinken (muv sterke drank) lekkers bij de koffie en uiteraard de zorg die je nodig hebt.

Wie kan er mee?

Zoals je van A tot Z reizen verwacht, mag iedereen mee. Wij zijn er voor alle vormen van zorg en begeleiding. Na je aanmelding gaan we samen met jou kijken welke zorgvraag je hebt, en daarop stemmen we het aanbod van de vrijwilligers af

En wat is de prijs?

De kosten zijn 499 euro pp

Winactie

Deze vakantie kan je ook winnen! Klik hier om naar de winpagina te gaan

Als je je al hebt aangemeld voor deze vakantie en je wint, dan krijg je uiteraard je geld terug.

De Lutte

De Lutte is een dorp in de gemeente Losser, in de Nederlandse provincie Overijssel. 

DE HELLEHOND

Midden in De Lutte, op het dorpsplein tussen kerk en kroeg, staat De Hellehond of Kardoes fier op zijn sokkel. Deze hond is verbonden aan een sage. Hij staat bij de bevolking van De Lutte bekend als spookdier, maakte een geluid als een wolf en werd steevast vergezeld door een uil? Als men in de buurt van het Lutter kerkhof het geluid van de Helhond hoorde, wist men dat… Je hoeft er niet voor om te rijden, misschien wel voor de restaurantjes, cafés en gezellige terrassen in het centrum van De Lutte, een ontmoetingspunt voor wandelaars en fietsers!

Foto's

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief