2 persoons appartement

De Egmonden

Egmond, lekker een paar dagen of langer genieten

van strand, duinen, bollenvelden, historie. Er is genoeg te doen.

1. 5 dagen vakantie met rolstoel

De Egmonden, rolstoelvakantie

Egmond aan Zee

Lekker wandelen door de duinen, slenter over het strand of gewoon heerlijk genieten van strand en zee vanaf de wandelboulevard. Er zijn voor een onbezorgd bezoek aan het strand Jutters (rolstoelen met grote luchtbanden). In de duinen zijn mooie verharde paden, waardoor het ook geschikt is voor rolstoelgebruik. Dit geldt ook voor veel leuke attracties in de omgeving, zoals het zeeaquarium in Bergen, waar je onder het skelet van een potvis het museum met je rolstoel binnenkomt om de roggen te gaan aaien. Ook altijd leuk is natuurlijk Alkmaar met zijn kaasmarkt en het (rolstoeltoegankelijk) Kaasmuseum. Ook aan de fietsers is gedacht, want daarvoor nodigen de paden in de duinen zeker uit. En bij rolstoelgebruik kan ook gedacht worden aan het huren van een elektrische rolstoelfiets.

De Egmonden

Verblijf in dit gezellige appartementen vakantieverblijf. De hele duurzame accommodatie is gebouwd en ingericht voor gasten met een zorgvraag. Zo is er een eigen rolstoeltoegankelijke fitnessruimte en zelfs een eigen praktijk fysiotherapie aanwezig. U heeft de beschikking over een mooi appartement, allemaal met een groot en toegankelijk balkon, badkamer met twee douches en één douchestoel. En alles natuurlijk drempelvrij.

Faciliteiten:

 • Parkeergarage gratis voor gasten, doorrijhoogte 2,45 meter
 • Speciale strandrolstoelen te huur
 • Rolstoeltoegankelijke infraroomcabine
 • Toegankelijke fitnessruimte, gratis voor gasten, op basis van beschikbaarheid
 • Twee speciale badkamers met een Gemini bad, volledig in hoogte verstelbaar. Deze badkamers zijn toegankelijk voor alle gasten, door middel van je eigen sleutelpas
 • Eigen fysiotherapiepraktijk, behandelingen voor aankomst te boeken

Datum

4 september t/m 8 september 2023
Vol voor de groepsreis. Kan eventueel nog als maatwerk

Bijzonderheden

Ook zeer geschikt voor maatwerkreizen. Buiten 2 persoons appartementen zijn er ook 4-, 6- en 8 persoonsappartementen aanwezig.

Prijzen

vanaf  €749,- pp. Op basis van een 2 persoonskamer.
Toeslag 1 persoonskamer op aanvraag.

Andere data mogelijk op aanvraag.

Inclusief

 • overnachting op basis van logies
 • Maaltijden

Niet in begrepen

 • Excursies
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven
 • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichte bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.1339

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Hand, vakantie met zorg en begeleiding
Zorg of begeleiding? Wat past bij u?
Veel gestelde vragen aan A tot Z reizen
Veel gestelde vragen
Afspraak maken voor gesprek
Zijn wij in de buurt?
Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):