Twente de Lutte

't Keampke in Twente

Twente, de Lutte, waar het allemaal kan

Twente heeft meer te bieden dan je denkt.
Natuur, maar ook pittoreske dorpjes en cultuur

1. 5 dagen vakantie met rolstoel

De Lutte, Twente

Lekker slenteren door dit Middeleeuwse stadje met zijn smalle straatjes en steegjes, langs leuke galerieën, boetieks en gezellige terrassen. In de omgeving heerlijk genieten van de mooie natuur met bossen met kabbelende beekjes, landgoederen en schilderachtige dorpjes.

‘t Keampke

Verblijven in een sfeervolle Twentse boerderij met luxe en comfort, waar ook de nodige rolstoeltoegankelijke voorzieningen zijn. Heerlijk genieten met een leuke groep, leuke uitstapje en zelfs de mogelijkheid van een welnessmiddag door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring in de zorg.

Inclusief

  • 4 nachten op basis volpension
  • 2 excursies

Exclusief

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven
  • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichte bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.

Datum

3 juni 2023 t/m 7 juni 2023

Bijzonderheden

Geschikt voor reizen met zorg en/of begeleiding

Prijzen

vanaf €1299,- pp op basis van een 2 persoonskamer

Meerprijs 1 persoonskamer: op aanvraag

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Hand, vakantie met zorg en begeleiding
Zorg of begeleiding? Wat past bij u?
Veel gestelde vragen aan A tot Z reizen
Veel gestelde vragen
Afspraak maken voor gesprek
Zijn wij in de buurt?
Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):