Cruise only

Ben je opzoek naar een rolstoeltoegankelijke hut?

En heb je verder niets nodig? Dan kun je uiteraard ook je cruise bij ons boeken. Als cruisespecialist van cruises met zorg, weten we op vele schepen je precies te vertellen welke hut het beste bij jou past.
We geven je hier informatie over de verschillende cruise havens, waar kan je vandaan vertrekken en verschillende voorbeelden van mogelijkheden. Staat jouw cruise-wens er niet bij? Dat kan, want de mogelijkheden voor cruise zijn bijna eindeloos. Vraag ons dan zeker naar de mogelijkheden voor de cruise die jij graag wil maken.

1. Cruise terminal Amsterdam, begin van een cruise met zorg

Of je nu een ervaren reiziger bent die op zoek is naar nieuwe avonturen of een vakantieganger die op zoek is naar ontspanning en luxe, een cruise biedt voor elk wat wils.

Stel je voor dat je wakker wordt met de zachte deining van de oceaan terwijl de zon langzaam opkomt aan de horizon. Je opent de gordijnen van je ruime hut en wordt begroet door een adembenemend uitzicht op uitgestrekte wateren, omzoomd door exotische kustlijnen. Dit is slechts het begin van wat een onvergetelijke cruise-ervaring belooft te worden.

Of je nu droomt van het verkennen van de afgelegen eilanden van de Stille Zuidzee, het bewonderen van de majestueuze fjorden van Noorwegen, of het verkennen van de rijke culturen van de Middellandse Zee, er is een cruise voor jou. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis vol avontuur, ontspanning en luxe.

Via onderstaand formulier vraag je geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bijvoorbeeld een binnenhut met de meeste ruimte rechts van het bed en een niet aangepaste hut.
Als je hier meteen alle namen zoals ze in het paspoort staan en de geboortedata doorgeeft, kunnen we meteen een optie in het systeem zetten. Dan heb je een week de tijd of je de offerte wil omzetten in een boeking. Anders kunnen we de beschikbaarheid niet garanderen.

Meer informatie over cruise:

IJsland cruise met zorg en begeleiding
Cruise met rolstoel of rollator
Tips voor de eerste cruise
Koningsdam van Holland America Line, cruise met zorg
6 cruisemaatschappijen die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):