Kopfoto Middellandse Zee

Cruises Middellandse Zee

De Middellandse Zee is een populaire bestemming voor cruise-reizigers van over de hele wereld. Het gebied biedt een schat aan prachtige locaties en historische bezienswaardigheden. Als je overweegt om een cruise naar de Middellandse Zee te maken, dan zul je zeker niet teleurgesteld worden. Hieronder vind je meer informatie over wat je kunt verwachten tijdens een cruise naar de Middellandse Zee.

De routes

Er zijn verschillende routes beschikbaar voor een cruise naar de Middellandse Zee. Populaire vertrekpunten zijn Barcelona, Venetië en Rome. Je kunt kiezen voor een korte cruise van 4-5 dagen, of een langere cruise van 7-14 dagen. Het is belangrijk om te kijken naar de route die het beste bij jou past en wat je graag zou willen zien.

Populaire bestemmingen

De Middellandse Zee heeft veel populaire bestemmingen die je tijdens jouw cruise kunt bezoeken. Enkele van de meest populaire bestemmingen zijn:

  1. Barcelona, Spanje: Deze prachtige stad biedt een overvloed aan historische bezienswaardigheden, waaronder de Sagrada Familia en Park Guell. 

  2. Dubrovnik, Kroatië: Deze middeleeuwse stad is omringd door indrukwekkende stadsmuren en biedt een prachtig uitzicht op de Adriatische Zee.

  3. Santorini, Griekenland: Met zijn schilderachtige witte huizen, blauwe daken en adembenemende uitzichten op de zee is Santorini een must-see tijdens een cruise naar de Middellandse Zee.

  4. Rome, Italië: De eeuwige stad biedt een schat aan historische bezienswaardigheden, waaronder het Colosseum en het Pantheon.

  5. Cannes, Frankrijk: Gelegen aan de Franse Rivièra, biedt Cannes prachtige stranden, luxe winkels en heerlijk eten.

De schepen

Er zijn veel verschillende cruisemaatschappijen die cruises naar de Middellandse Zee aanbieden, elk met hun eigen stijl en kenmerken. Sommige van de meest populaire cruisemaatschappijen zijn Holland America Line, Costa Cruises en MSC Cruises. Elk schip biedt verschillende accommodaties, entertainment en activiteiten aan boord, dus het is belangrijk om te kijken naar wat het beste bij jou past.

Entertainment aan boord

Er is veel te doen aan boord van een cruiseschip naar de Middellandse Zee. Van het bijwonen van shows en concerten tot het genieten van heerlijk eten en drinken, er is voor elk wat wils. Cruiseschepen bieden ook activiteiten aan voor kinderen, zoals waterparken en speelzones.

Hieronder vind je voorbeelden van cruises naar de Middellandse zee. Zoek je iets anders? Of heb je helemaal geen zin om zelf te zoeken? Stuur ons dan een mail met daarin je zoekvraag. Gaan wij voor je kijken.

Holland America Line
6 cruisemaatschappijen die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers
Celebrity Cruises

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):