Vakantie in februari.

Vakantie in februari. Rolstoelvakantie met A tot Z reizen

Eigenlijk is elk moment een goed moment om op vakantie te gaan. Iedere periode heeft zijn eigen leuke kanten, voordelen en zorgt voor unieke ervaringen/herinneringen.

Bij vakantie denken veel mensen aan de zomer, maar ook een wat saaie, koude maand als februari is een goede maand om op vakantie te gaan.

Vakantie in februari

Waarom in februari op vakantie gaan?

De beste reden (en vaak ook de meest gebruikte) is: Hier is het koud en nat!  Wij gaan op zoek naar de zon. Maar sta er ook bij stil, dat bij terugkomst de lente er al bijna is. Er is natuurlijk ook een romantische (wel erg commerciële) reden om in februari weg te gaan, want wat is leuker dan fijn een reis maken met je partner, geliefd familielid of vriend? Natuurlijk is het saaie van februari ook een reden om er even tussenuit te gaan. Alle plichtplegingen van de feestdagen zijn achter de rug, de volgende komen nog even niet. Weinig te doen, dus alle tijd voor een vakantie.

Mocht u aan schoolvakanties vast zitten, dan is februari ook heel geschikt met zijn voorjaarsvakantie. Het voordeel is, dat er relatief weinig mensen op vakantie gaan/zijn. Hierdoor zijn de prijzen aantrekkelijker en minder toeristen (= minder wachttijd bij de attracties/bezienswaardigheden).

Vakantie in februari

Gehandicaptenvakantie in de sneeuw
Winterbestemming

Februari is natuurlijk ook de maand van de carnaval. Ook dit kan een reden voor een reis zijn. Naar Zuid-Nederland of veel exotischer naar bijv. Brazilië.

En voor wie niet van zonvakantie, Valentijn en carnaval houdt, is er natuurlijk de echte winter. In deze maand is er een echte witte wereld met allerlei winteractiviteiten in o.a. Oostenrijk en Zwitserland, maar denk ook eens aan Scandinavië. Of het Noorderlicht bekijken in IJsland.

U ziet februari is helemaal niet saai met wat vakantie-inspiratie wordt het een hele leuke maand.

Nieuwsgierig waar wij heen gaan in Februari? Klik hier

Meer blogs lezen over mogelijke vakanties in Februari:

Hua HIn, Thailand, Zorgeloos vakantie met begeleiding, verpleegkundige naar Thailand
Hua Hin, Thailand
Seniorenvakantie, Barcelona
Barcelona
Rolstoelvakantie
Marrakech
Gran canaria, vakantie met zorg
Gran Canaria

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *