Wereld Scrabble-dag

Wereld Scrabble-dag

Zorgvakantie

Als je bedrijf van    tot     Reizen heet, dan is Scrabble wel een dingetje.

Ik weet niet hoe het bij u is, maar ik ben met Scrabble opgegroeid. Mijn vader was heel fanatiek en heel goed. Hij had een ongelooflijke woordenschat, die mijn zusje en ik niet altijd vertrouwden. Maar gewapend met de Dikke van Dale moesten wij toch steeds weer erkennen, dat het bestaande woorden waren.

Nu ik zelf kinderen heb, moet ik helaas bekennen, dat bij ons het Scrabblespelbord heel weinig op tafel komt. Misschien ook heel herkenbaar in deze digitale tijd.

Maar vandaag gaan wij weer nostalgisch woordjes leggen, gezellig met het hele gezin.

Eén keer in het jaar moeten de kinderen eraan geloven. 🙂

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *