Casa Vacanze I Girasoli

Faciliteiten:

  • Pendeldienst van/naar de luchthavens van Firenze en Roma en van/naar de treinstations van Arezzo en Firenze.
  • Toegankelijke excursies, alleen of met de door hun aangepaste excursies.
  • Restaurant
  • Loungebar
  • Twee zwembaden waarvan een met verwarmd water, een takel en telescopische overdekking
  • Fitnessruimte
  • Tennisbaan
  • Parkeergelegenheid

Welkom bij Casa Vacanze I Girasoli, een gezellige barrièrevrije accommodatie voor ieders vakantie. Het is gelegen in het hart van het Toscaanse platteland tussen de provincies Arezzo en Siena, op slechts 5 km van het middeleeuwse dorp Lucignano in de Valdichiana en dicht bij de belangrijkste Toscaanse en Umbrische bezienswaardigheden.

Het hotel is omgeven door een prachtig tuinpark en beschikt over 48 kamers en 9 bungalows.

Dankzij toegankelijke omgevingen en verschillende diensten, is elk aspect van de ervaring bij I Girasoli ontworpen voor het comfort van elke gast, van ruime kamers (van een- tot vierpersoonskamers), allemaal toegankelijk, tot bungalows (met drie slaapplaatsen) harmonieus verzameld in het tuinpark, vrijstaand en dicht bij andere diensten. Natuurlijk kunnen uw kleine/middelgrote huisdieren bij u verblijven.

Het ontbijt is waar een nieuwe vakantiedag begint en, zoet of hartig, hierin is het een overvloed aan keuze. Voor lunch/diner adviseren ze je graag bij het kiezen van een goede wijn bij de heerlijkste gerechten uit de traditionele Italiaanse en vooral Toscaanse keuken bereid in ons restaurant. (op aanvraag allergeenvrije maaltijden).

I Girasoli is een hotel van AISM (Multiple Sclerosis Italiaanse organisatie) dat, met 18 jaar toewijding aan toerisme voor iedereen, een van de meest internationaal erkende faciliteiten is op het gebied van toegankelijkheid.

De hotelkamers:

Comfortabel en met uitzicht op het Toscaanse platteland tussen Arezzo en Siena, de kamers zijn functioneel ingericht, helder verlicht en omgeven door een rustige en ontspannen sfeer.

Uitgerust met alle moderne gemakken en ontworpen voor gasten met een handicap (met rolstoeltoegankelijk).

De bungalows:

Onafhankelijk in de tuin rondom het hotel, wachten negen bungalows op je in een ontspannen en charmante omgeving.

De bungalows beschikken over een woongedeelte met keuken, een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, badkamer en veranda. Ze zijn toegankelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking voor een volledig onafhankelijke vakantie.

De bungalows zijn niet aanbevolen voor mensen die elektrische rolstoelen, tilliften en elektrische bedden gebruiken.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):