Vakantie naar Thailand, ook voor mij mogelijk?

Maatwerkreizen

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat.

Maatwerkreizen worden op maat voor jou samengesteld aan de hand van jouw wensen. Je bepaald zelf de reisduur, de reisdata en de inhoud van de reis en op basis van de mogelijkheden en beschikbaarheden van vluchten, accommodaties en eventuele excursies stellen wij de reis voor je samen.

Op onze website zie je allemaal leuke reizen, die je inspireren, maar net niet zijn wat je wil. Of je wil iets helemaal anders, maar weet niet goed hoe je dat allemaal moet regelen. Wij helpen je graag om jouw reis mogelijk te maken met onze maatwerkreizen.

Je wil bijvoorbeeld alleen, met familie of een groep op vakantie. Met of zonder begeleiding. Je hebt misschien lichte zorg of intensieve zorg nodig. Er is veel meer mogelijk dan je denkt en wij denken graag met je mee.

Onze maatwerkreizen inspireren ons zelfs bij de reizen in ons reisaanbod. Zo is bijvoorbeeld onze Barcelona-reis ontstaan uit de maatwerkreis van één van onze gasten, die met zorg een paar dagen naar Barcelona wilde. Onze gast wist precies wat hij wilde, tot en met de bezienswaardigheden, die bezocht moesten worden, en het werd een reis, die voor herhaling vatbaar was. 

En een maatwerkreis maken van een reis die we al aanbieden hebben we ook al vaker gedaan. Als de reis die we aanbieden je helemaal leuk lijkt, maar je wilt hem bijvoorbeeld alleen met jouw gezin ondernemen of je wil langer/korter blijven, dan maken we van een bestaande reis een maatwerkreis.

Kortom, de mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. 

Maar is het dan niet veel duurder?

Bij het samenstellen van een maatwerkreis bepaal jij het budget. Wij kijken dan met jou samen of al jouw wensen binnen dit budget mogelijk zijn en jij bepaalt uiteindelijk hoe de reis eruit zal zien. 

Offerte aanvragen

Wil je weten of jouw reis mogelijk is? Laat ons dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kunt via de mail (info@atotzreizen.nl) of telefonisch (06 57 89 68 25 /  06 24 69 49 79) contact met ons opnemen. Wij gaan dan meteen voor en met jou aan de slag.

Jouw maatwerkreis – onze uitdaging!

Na het indienen van jouw aanvraag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk gesprek over jouw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je van ons een maatwerkofferte. In jouw maatwerkofferte vind je een voorstel voor jouw reis en een duidelijke opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn. 

Zorg nodig op jouw maatwerkreis?

Ook bij de maatwerkreizen is het mogelijk om zorg of begeleiding tijdens de reis te regelen. Dat kan door bijvoorbeeld een vrijwilliger mee te laten reizen die de zorg tijdens de vakantie op zich neemt. Of als het mogelijk is kunnen we op de bestemming zorgen dat er thuiszorg komt om u de zorg te geven die je nodig hebt. 

Voorbeelden van maatwerkreizen:

Maatwerkreizen Jutland
Oost-Jutland Denemarken
Maatwerkreizen Schotland in aangepaste accommodatie
Schotland
Maatwerkreizen Bonaire in aangepaste accommodatie
Bonaire
Maatwerkreizen Spanje
Madrid
Maatwerkreizen Moezel Duitsland
De Moezel Duitsland
Maatwerkreizen Zwitserland in aangepaste accommodatie
Zwitserland
Schotse hooglanden, rolstoelvakantie
Schotse Hooglanden
Parijs, rolstoelvakantie
Parijs
Stedentrip, Londen
Londen

Voor veel meer mogelijkheden kijk ook eens op onze pagina met aangepaste accomodaties.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):