Bonaire, Kralendijk

Bonaire, aangepaste accommodatie

Bonaire, Kralendijk

Aangepaste accommodaties Bonaire

Door zijn savanneklimaat, waardoor het eigenlijk altijd mooi weer is op Bonaire, met maximum temperaturen rond de 30-32 graden en ’s avonds nog een lekkere 23 tot 25 graden. De allerbeste reistijd is tussen februari en juni, want dan valt er nauwelijks regen.

Verblijf in een 1 kamer studio voor 2 tot 3 personen, dichtbij het centrum Kralendijk en de zee. Deze studio is zeer ruim opgezet en gezellig ingericht zodat u zich direct thuis zult voelen. Binnen vind u een goed ingerichte kitchenette, een zithoek met TV en een eetgedeelte. De badkamer is rolstoeltoegankelijk met opklapbare beugels, opklapbaar zitje onder de douche en twee wastafels op verschillende hoogtes. Door de schuifpui loop je zo het grote, deels overdekte, terras op.

Er heerst een heerlijk relaxte sfeer op Bonaire, dus met al deze ingrediënten ben je al snel in een echte vakantiestemming. Bonaire heeft kiezel- en strandstranden en er is volop keuze, meer dan twintig stranden en dat met een totale oppervlakte van 288 km2. Welk strand je voorkeur heeft, ligt natuurlijk aan wat je zelf fijn vindt: hou je van zand of heb je het niet zo met dat opwaaiend zand? Het water bij het kiezelstrand heeft als voordeel, dat het water helderder is en je daarom dicht in de branding al goed vissen kunt zien. Om deze onderwaterwereld nog beter te bekijken, zijn er heel veel mogelijkheden om te snorkelen en/of duiken. Natuurlijk hoort ook een bezoek aan het gezellige Kralendijk en Rincón tot onze tips.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):