Ameland-Rolstoelvakantie

Algemene informatie

Waarom reizen met A tot Z reizen

Wie zijn wij?

Zorg en begeleiding

Vakantie en PGB

Aangesloten bij:

Contact

Zijn wij in de buurt?

FAQ/ Veel gestelde vragen

Inspiratie

Vervanger Algemene informatie A tot Z reizen

Waarom reizen met A tot Z reizen?

Reizen is mogelijk voor iedereen. Ook als u een zorgvraag heeft of wat begeleiding prettig vindt. Het organiseren van een vakantie brengt vaak ook uitdagingen met zich mee. Zeker als u op reis gaat met een rolstoel. Deze uitdaging gaan wij van A tot Z reizen graag voor u aan. Al onze reizen worden door ons van begin tot eind voor u geregeld naar uw wensen.

Ben ik in veilige handen?

A tot Z reizen heeft de benodigde kennis en ervaring uit eerder gemaakte reizen. Verder hebben wij vrijwilligers die onze vakanties begeleiden met ruime werkervaring in de zorg. Door vanaf het eerste contact goed met u te overleggen, hebben we een goed beeld van uw verwachtingen ruim voordat u op vakantie gaat. Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 

Betrouwbaar

De organisatie van uw vakantie en de zorg tijdens uw vakantie, kunt u met een gerust hart uit handen geven aan A tot Z reizen. Wij staan voor duidelijke communicatie, zorgvuldig omgaan met uw privacy en het nakomen van gemaakte afspraken. De prijs die wij met u communiceren in uw offerte, is de prijs die u betaald. Wij sturen nooit rekeningen achteraf voor de geleverde zorg, excursies of het huren van hulpmiddelen. Om onze betrouwbaarheid te vergroten, zijn wij aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds.

Zorgreizen

Al onze zorgreizen zijn rolstoeltoegankelijk. De excursies die wij aanbieden zijn niet allemaal rolstoeltoegankelijk. Per excursie staat erbij of deze ook te doen is met een rolstoel. Ook zijn wij voor reizen waarbij we vliegen afhankelijk van de regels van de vliegtuigmaatschappij. Een handbewogen rolstoel kan altijd mee. Voor elektrische rolstoelen gelden per vliegtuigmaatschappij andere regels. Uiteraard laten wij voor het boeken van uw vakantie weten of uw rolstoel meekan. 

Als u een zorgreis met A tot Z reizen wilt maken kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een bezoek bij u aan huis. Dan kunt u rechtstreeks al u vragen en zorgen met ons delen. Wij kunnen u dan ook aan de hand van uw wensen helpen met het kiezen van een geweldige vakantie. Uiteraard mag u ons ook altijd mailen, whatsappen en bellen.

Begeleide reizen

Reizen met begeleiding is voor iedereen die geen zorg nodig heeft. De begeleiding kan vanaf de zekerheid dat er iemand op de achtergrond aanwezig is tot volledige begeleiding (maar geen zorg). Zo kunt u zelfstandig op vakantie met de zekerheid van hulp als u dat nodig heeft. Zelfstandig op vakantie maar graag aansluiten op bepaalde momenten bij een groep. Voor bij voorbeeld excursies of maaltijden. Of de hele vakantie begeleiding in uw buurt om u te ondersteunen en/ of gezelschap te houden. Ook bij interesse voor begeleide reizen kunt u altijd vooruit contact met ons opnemen om uw vragen te laten beantwoorden. U kunt ons mailen, whatsappen en bellen.

Maatwerkreizen

Weet uzelf waar heen de reis moet gaan en met wie (of alleen)? En u heeft zorg en of begeleiding nodig? Dan maken wij voor u een maatwerkreis. Wij kijken samen met u naar uw wensen en hoe wij die voor u zo goed mogelijk waar kunnen maken. 

Vrijwilligers

A tot Z reizen werkt met enorm betrokken en professionele vrijwilligers tijdens de reizen. Onze vrijwilligers werken soms anders dan de zorgbegeleiders  die u thuis heeft. Wij vragen u dan ook daar rekening mee te houden.

Zorgeloos met zorg

Om een zorgeloze vakantie voor u te kunnen organiseren is het heel belangrijk dat u ons vooraf uw wensen en specifieke (zorg) behoefte doorgeeft. Wij zullen dan na contact met u uw reis tot in de puntjes organiseren. 

Meer algemene informatie vindt u linksboven in deze site.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en boek uw reis vandaag nog!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):