Aangepaste accommodaties

Zoekt u alleen een aangepaste accommodatie?

Wij willen hier een plek creëren waar iedereen zijn/haar ideale accommodatie kan vinden. Een plek waar je duidelijk kan lezen wat er is aangepast aan de accommodatie.

Als je zoekt naar geschikte accommodaties door het vinkje “toegankelijk met rolstoel” aan te zetten, kom je  vaak bedrogen uit. Wat is rolstoeltoegangelijk? Hoe aangepast is de accommodatie? Om een accommodatie aangepaste te noemen is er meer nodig dan alleen alles op de begane grond of een lift aanwezig. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat er beugels zijn bij het toilet, geen drempels in de accommodatie en een douche die ruim genoeg is.

Door de accommodaties zo goed mogelijk in beeld te brengen met onder andere foto’s en een beschrijving van wat er extra aanwezig is, heeft de huurder meteen beter inzicht wat er aan faciliteiten aanwezig is.

Ons doel

Wij willen zoveel mogelijk betrouwbare aangepaste accommodaties op één plek verzamelen. We hebben nu nog alleen accommodaties binnen Nederland. De lijst met aangepaste accommodaties zal snel steeds groter worden.

De accommodaties die door A tot Z reizen persoonlijk zijn bezocht, zullen we het  A tot Z logo geven. 

Aangepaste accommodaties

Heeft u goede ervaringen met een accommodatie? Laat het ons weten, dan kunnen wij hem delen met andere die op zoek zijn naar een aangepaste accommodatie. De accommodaties die zijn aanbevolen door andere gebruikers zullen een logo krijgen: 

Aangepaste accommodatie

Heeft u een aangepaste accommodatie in de verhuur? Mail ons dan een het verhaal dat u op de site wil hebben en de foto’s die wij mogen plaatsen. De foto’s van de aanpassingen zijn uiteraard verplicht.

  • A tot Z reizen is niet verantwoordelijk voor de aangeboden accommodaties. Mocht u niet tevreden zijn tijdens uw vakantie, neem dan contact op met de verhuurder.

Nederland

Europa

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief