Aangepaste accommodaties

Zoekt u een aangepaste accommodatie?

Wij willen hier een plek creëren waar iedereen zijn/haar ideale aangepaste accommodatie kan vinden. Een plek waar je duidelijk kan lezen wat er is aangepast aan de accommodatie.

Als je zoekt naar geschikte accommodaties door het vinkje “toegankelijk met rolstoel” aan te zetten, kom je  vaak bedrogen uit. Wat is rolstoeltoegangelijk? Hoe aangepast is de accommodatie? Om een accommodatie aangepaste te noemen is er meer nodig dan alleen alles op de begane grond of een lift aanwezig. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat er beugels zijn bij het toilet, geen drempels in de accommodatie en een douche die ruim genoeg is.

Door de accommodaties zo goed mogelijk in beeld te brengen met onder andere foto’s en een beschrijving van wat er extra aanwezig is, heeft u meteen beter inzicht wat er aan faciliteiten aanwezig is.

Voor elke accommodatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt alleen de accommodatie huren of ook uw zorgvraag bij ons neerleggen.

Heeft u goede ervaringen met een accommodatie? Laat het ons weten, dan kunnen wij hem delen met andere die op zoek zijn naar een aangepaste accommodatie. 

Heeft u een aangepaste accommodatie in de verhuur? Mail ons dan een het verhaal dat u op de site wil hebben en de foto’s die wij mogen plaatsen. De foto’s van de aanpassingen zijn uiteraard verplicht.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief