Groepsreizen op maat

zoutmeer, Costa Blanca

Groepsreizen

Met een groep op reis>10

Naast onze standaardreizen en maatwerkreizen kregen wij ook veel vragen voor reizen met een groep. Of het nu een vriendengroep of een gezellige sport-/activiteitenclub. Het maakt niet uit. Wij horen graag wat jullie zouden willen en met z’n allen kunnen wij een leuke groepsvakantie maken met of zonder zorg/begeleiding.

Woongroep/zorginstelling/verzorgingshuis/etc

ook jullie helpen wij graag met het organiseren van een vakantie voor jullie groep. Jullie kunnen, wanneer jullie dat willen, zelf de zorg en begeleiding verzorgen. Wij regelen wat er verder allemaal nog nodig is, zoals accommodatie en vervoer.

Om jullie een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben wij hieronder alvast wat groepsreizen ter inspiratie. Ook hier zijn oneindig veel mogelijk.

Maar is het dan heel duur met een groep op reis?

Bij het samenstellen van een groepsreis bepalen jullie het budget. Wij kijken dan met jullie of al jullie ideeën en wensen binnen dit budget mogelijk zijn. Jullie bepalen uiteindelijk wat de reis mag kosten en hoe de reis zal zijn.

Offerte aanvragen

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden voor jullie groepsreis? Laat ons dan samen weten en bekijken met jullie de mogelijkheden. Dit kan via de mail (info@atotzreizen.nl) of telefonisch (06 57 89 68 25 /  06 24 69 49 79). Wij gaan dan meteen voor en met jullie aan de slag.

Voorbeelden voor groepsreizen:

1. Ameland, vakantie met zorg
Ameland
Rolstoelvakantie, Aangepaste vakantiehuis
Bremm aan de Moezel
Toegankelijke vakantiewoning
Friese wouden
Costa Blanca, ook als seniorenreis
Moraira, Costa Blanca
Rolstoelvakantie
De Lutte, Twente
Aangepaste accommodatie Eria Resort
Maleme, Kreta
Rolstoelvakantie Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
Riviercruise met rolstoel
Rondje IJsselmeer

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwbrief

Selecteer lijst(en):