Rolstoeltoegankelijk Hotel

Portugal

Met een rijke, eeuwenlange geschiedenis, buitengewone gastvrijheid en een opkomende sector van high-end hotels, restaurants en winkels, komt Portugal  vast op jouw verlanglijst van  bestemming die je nog wil bezoeken te staan

Het weer en de verscheidenheid aan landschappen zorgen ervoor dat een bezoek aan Portugal zonnig, interessant en actief is.
Lissabon , met zijn steile heuvels, gele trams en blauw-witte tegels, is een lust voor het oog. Het wijnland in het noorden is weelderig en sereen. De kustlijnen zijn ruig en dramatisch. Porto bruist van de charme van weleer. Buiten de steden zijn uitgestrekte olijfboomgaarden, boerderijen en nationale parken die ideaal zijn om te wandelen. Portugal bevat een mix van terreinen die panoramische vergezichten bieden en talloze activiteiten en excursies mogelijk maken. Bovendien dalen de temperaturen, dankzij de ligging aan de zuidoostelijke rand van Europa, zelden veel onder de 16 graden en zijn de dagen meestal zonnig. Lissabon is zelfs uitgeroepen tot een van de vijf zonnigste steden van het continent.

De wijn is fantastisch

Elke reiziger naar Portugal kent (of leert snel) over port, de beroemdste drinkbare export van het land. Hoewel de versterkte wijn wordt gerijpt en gebotteld in de stad Porto, worden de druiven verbouwd en geperst in wijngaarden die zich vastklampen aan de heuvels van de Douro-vallei. Ondanks de beroemde port, staat Portugal in de top 10 in de wijnwereld. Elk jaar winnen Portugese wijnen prestigieuze prijzen.

En dan hebben we het nu nog niet eens over de stranden, het heerlijke eten en de Fadomuziek gehad. Kortom, Portugal moet zeker op je lijstje met vakantiedromen.

 

Aangepaste accommodaties Portugal

The Editory By The Sea
Ourico do Mar
Ourico do Mar
Luz Do Sol

Meer informatie over Portugal

Ericeira, Vakantie met zorg
Ericeira
Rolstoelvakantie
Portugal
Top 5 stad en strand
Stedentrip

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):