Parijs, Frankrijk

Parijs, de stad van de liefde, maar ook van de gezelligheid en cultuur. Een fantastische stad voor een stedentrip. Een stad, die iedereen wat te bieden heeft. 

Verblijf midden in Parijs in het hotel Crowne Plaza Paris République. Het 4-sterrenhotel is gevestigd in een mooi 19-eeuws pand aan het Place de la République. De kamers zijn ruim en hebben een moderne badkamers. De rolstoeltoegankelijke kamers hebben een badkamer met rolstoeldouche en veiligheidsstang. Voor traditionele Franse gerechten kan je terecht in het restaurant van die mooie hotel.

Het historisch centrum van Parijs is gebouwd op twee eiland, het Île Saint-Louis en Île de la Cité, dat gescheiden wordt door de Seine met zijn vele mooie bruggen, zoals de Pont Alexandre III. Wie van winkelen houdt, kan zijn hart ophalen op de Avenue Champs-Élysées, maar ook in de grote warenhuizen Hausmann, Opéra en Madeleine. Maar natuurlijk ga je ook voor de bezienswaardigheden, zoals de Eifeltoren, de mooie witte Sacré-Coeur en de Arc de Triomphe. En zeker ook kijken bij de Mona Lisa en Venus van Milo in het Louvre met zijn bijzondere glazen piramide als entree.

Nieuwsgierig naar de toegankelijkheid van Disneyland Parijs? Lees dan deze blog!

Parijs Frankrijk

Rolstoeltoegankelijk Parijs
Parijs, rolstoelvakantie

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):