Aangepaste accommodatie Madrid

Madrid, de hoofdstad van Spanje, is een stad met een aangename, intieme sfeer. Er is veel historie met leuke en gezellige pleinen, straten en plekjes. Deze koninklijke stad is zeker een bezoek waardig.

Ayre Gran Hotel Colón in Madrid biedt alles voor een comfortabel verblijf in een rustige omgeving, vanwaar de vele charmes van de Spaanse hoofdstad kunnen worden ontdekt. De rolstoelvriendelijke 2 persoons kamers  zijn voorzien van een drempelvrije badkamer met een uitklapbare douchestoel met beugel. Het toilet heeft beugels aan beide kanten. 

Madrid heeft een leuk centrum, maar ook de wijken er omheen zijn een bezoek waard, zoals Chueca voor boetieks, kunstgalerijen en hippe restaurants. Ook lekker eten kan je in de wijk La Latina met zijn kleine barretjes, restaurants met lekkere tapas en andere Spaanse gerechten en natuurlijk de markthal El Rastro. Voor chique winkelen en eten moet je in Salamanca zijn. Huertas heeft oude architectuur en traditionele markten en dan is er nog Malasaña met kunstenaars en een gezellig nachtleven. Met zulke wijken is er zeker voor iedereen iets leuks bij, maar bezoek zeker de gouden driehoek, gevormd door het Prado met het museum Thyssen-Bornemisza en het museum Reina Sofía. Ga ook langs bij het koninklijke paleis, Palacia Real en de mooie Almundena kathedraal.

 

Madrid

Madrid

Madrid vakantie voor rolstoelgebruikers
Rolstoelvakantie Madrid

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):