Aangepaste accommodatie Londen

Londen verkennen vanuit uw hotel op de hoek van Oxford Street en Park Lane. U bevindt zich op een steenworp afstand van Hyde Park, Speaker’s Corner en Marble Arch, met korte ritten met de metro naar Buckingham Palace, de Big Ben en Westminster Abbey. 
Hyde Park en Oxford Street liggen op 5 minuten lopen.

Het hotel heeft 8 aangepaste 2 persoonskamers. In het hotel is elke kamer uitgerust met een bureau, een kledingkast, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. De badkamer heeft een onderrijdbare douche met een douchestoel en beugels aan beide zijden. Het toilet heeft ook beugels aan beide zijden.

Geniet elke dag van de week van livemuziekoptredens. Hard Rock Hotel London brengt hulde aan voormalige bewoners van het hotel, zoals Jimi Hendrix, Diana Ross, Bob Dylan, Buddy Holly, Stevie Wonder en Madonna met een ongelooflijke collectie memorabilia.Elke kamer heeft ook originele kunstwerken die de geest van sommige van die gasten vastleggen, geïnspireerd door de fotografie van de legendarische muziek- en filmfotograaf Terry O’Neill.

Maatwerkreizen Londen

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief