The Tranquil Otter, aangepaste accommdatie Engeland

The Tranquil Otter

Faciliteiten:

Elke lodge heeft een:

  • Houtkachel
  • Een platte bodemboot
  • Optioneel een bubbelbad

Kies uit een scala aan optionele extra’s in de lodge, zoals:

  • luxe middagthees op de boerderij
  • welkomstpakketten met specialiteiten
  • massages
  • gezichtsbehandelingen
  • bloemen en decoraties voor speciale gelegenheden.
The Tranquil Otter

Tranquil Otter in Carlisle ligt in een prachtige privénatuurgebied, dat nationaal erkend is. Je kunt kiezen uit acht lodges. Of je nu op zoek bent naar rustige ontspanning of een uitvalsbasis om het Noordelijke Lake District, Hadrian’s Wall en het zuidwesten van Schotland te verkennen, dit natuurreservaat biedt het hele jaar door een levendige fauna.

Bij Tranquil Otter hebben ze ervoor gezorgd dat iedereen toegang heeft tot de faciliteiten. De lodges zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor andere mobiliteitshulpmiddelen. Bovendien zijn alle paden op het terrein vlak, zodat gasten met rolstoelen gemakkelijk kunnen bewegen. Indien nodig stellen ze zelfs een scootmobiel ter beschikking tijdens je verblijf.

Elke lodge is voorzien van een toegankelijke badkamer met een open douche. Ook hebben alle lodges een oprit vanaf een aangrenzende parkeerplaats, toegankelijke slaapkamers en een terras. De Alder lodge bestaat uit twee verdiepingen, waarbij de rolstoeltoegankelijke accommodatie zich op de begane grond bevindt. Deze lodge heeft tevens een natte ruimte met een douche op rolstoelhoogte en handgrepen. De ChiffChaff, Fieldfare en Gadwell Lodges zijn allemaal gelijkvloerse lodges met één slaapkamer, zonder trappen, en bieden ook een natte ruimte met een douche op rolstoelhoogte. De Buizerd, Dunnock en Egret lodges hebben twee slaapkamers, terwijl de Heron Lodge zelfs drie slaapkamers heeft. Voor grotere familiegroepen is het Lough House ideaal, aangezien dit huis geschikt is voor maximaal 10 personen.

Tranquil Otter heeft ook verschillende hondvriendelijke lodges, die allemaal apart van elkaar in het bos staan opgesteld, waardoor privacy gegarandeerd is in zowel de lodge als op het terras. De houtkachel houdt u knus in de winter, terwijl het terras, de buitenzitplaatsen en de barbecue in de zomer een genot zijn. Breng uw gezin en vrienden mee, inclusief viervoeters!

Tranquil Otter is gunstig gelegen voor het verkennen van de omgeving. U bevindt zich dicht bij een groot aantal topattracties in de regio, waaronder het Lake District, Keswick, Carlisle en nog veel meer. Hadrian’s Wall is slechts een korte reis verwijderd, evenals diverse historische steden, musea en andere attracties en activiteiten.

Rolstoeltoegankelijke accommodatie

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):