Villa Menorca, rolstoeltoegankelijk

Villa Menorca

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Airconditioning

Deze ruime moderne villa is geschikt voor maximaal 6 personen en is zorgvuldig ontworpen en gebouwd met de specifieke behoeften van gasten met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers in gedachten. De villa is beschikbaar voor boekingen van april tot oktober.

Gelegen op slechts een korte 15 minuten rijden van de luchthaven, in de vredige woonwijk van Cala Llonga, biedt deze accommodatie een prachtig toevluchtsoord. Ondanks het heuvelachtige omringende landschap is de begane grond en de buitenruimte van de villa volledig toegankelijk zonder vervelende trappen of drempels om te overwinnen.

De villa beschikt over een royaal zwembad van 9,0 m x 4,5 m, compleet met een volledige lengte oprit en leuningen voor eenvoudige, veilige en waardige toegang tot het water.

Binnen biedt de villa drie ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer of een natte ruimte. Je zult genieten van een ruime open woon- en eetkamer, evenals een moderne keuken en bijkeuken voor jouw gemak.

De geweldige patio-ruimte op hetzelfde niveau omvat een overdekte eetkamer, waardoor je kunt genieten van ontspannen maaltijden in de buitenlucht.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):