Preston Palace, rolstoelvakantie

Preston Palace

Twente, helemaal anders

All inclusive, alles op één plek, leuk voor de hele familie
Bowlen, bioscoop zelfs een indoor kermis onder één dak

1. 5 dagen vakantie met rolstoel

Preston Palace, Twente

Heel anders dan ons midweek naar de Lutte, maar ook heel gevarieerd. Er is onvoorstelbaar veel te doen. Van subtropisch zwemparadijs via entertainment tot wellness en alles wat je verder nog kan bedenken. Plezier voor iedereen.

Preston Palace hotel

beschikt over comfortabele hotelkamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn ook mindervalide kamers, die rolstoeltoegankelijk zijn en waarbij de badkamer o.a. is voorzien van een verlaagde wastafel en de toilet beschikt over steunbeugels. Preston Palace is vrijwel geheel drempelvrij en zowel in het uitgaanscentrum als zwemparadijs zijn mindervalide toiletten aanwezig.

Exclusief

  • Excursies (voor wie daar behoefte aan heeft)
  • Vervoer naar Preston Palace
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven
  • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, is m.i.v. 1-2-2021 een verplichte bijdrage ad. €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.
  • Bijdrage calamiteitenfonds € 2.50 (per boeking)
preston-palace-central-haardvuur

Datum

7 t/m 11 oktober 2024

Bijzonderheden

Geschikt voor reizen met zorg en/of begeleiding
Ook mogelijk voor gezinnen met bv zorgmomenten per dag

Prijzen

Vanaf €1039,- pp op basis van een 2 persoonskamer
Meerprijs 1 persoonskamer op aanvraag
Ook mogelijk met alleen begeleiding. Prijs op aanvraag.

Inclusief

  • 4 nachten all inclusive

Reisinspiratie:

Preston Palace heeft alles onder één dak, dus eigenlijk al voldoende extra’s. Zo heb je er een zwemparadijs, indoor kermis, bowling, bioscoop en nog veel meer entertainment. Ook het eten en drinken is all-inclusive.

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Preston Palace ook als maatwerkreis mogelijk

Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):